d’agost 22, 2006 Benvinguda a tothom!

Aquest és un lloc de trobada, un punt per posar en comú totes les opinions, les preguntes, les propostes i tot el que els oients de Versió Rac i de la secció d'Internet vulgueu aportar. Podeu disposar d'aquest com millor considereu, tot i que la intenció es crear un espai de debat on tothom puga aportar la seua, i proposar pàgines que considere interessants o deixar documents divertits. És la vostra àgora virtual i, per tant, l'única cosa que us demanem és que la tracteu com si fora vostra i respecteu una mica les formes per a que ningú no es puga sentir ofés. Gràcies.




del.icio.us

26 comentaris:

mojitoo ha dit...

Hola a TOTHOM soc dels primers en fer un post ?
ole ole ole, molta sort que segur que entre tots ho farem gran aixo !!!


frululu.com

Anònim ha dit...

Bona tarda a Xavier i a tots, felicitats per la iniciativa i "endevant las hachas"

Manel Palencia

Oriol ha dit...

De veritat, la gent de RAC1, i en aquest cas versió RAC1 sou un veritables genis i un gran alicient per fer un somriure en el nostre dia a dia. Per cert, les vacances us han sentat molt bé. Porteu dos dies esplèndids.

Anònim ha dit...

Salutacions a Xavier i a tots, felicitats per la iniciativa i "endevant las hachas"

Manel

Anònim ha dit...

Quina il.lusió ser el primer en fer el comentari.

Enhorabona pel blog, sou uns monstres (en el bon sentit de la paraula). A veure si hi ha força aportacions.

Alfonso - Lleida

Anònim ha dit...

Bé més que res estranar-ho, salutacions a tots, segur que no han estat a la lluna ni tampoc si va estavella un avió i el Ben Laden es de la CIA i viu a la Casa Blanca amb l'Asnar la botella i esls Bush.

Anònim ha dit...

molt bona idea! felicitats i a veure si entre tots ho tirem endevant!!!

Anònim ha dit...

molt bona idea! felicitats i a veure si entre tots el tirem endevant!!!

salut!

Anònim ha dit...

hola, soc elprimer...
que hi ha algú?

en el espacio nadie puede oír tus gritos...(Alien)

Anònim ha dit...

Estic molt content d'aquesta pagina

Anònim ha dit...

Una gran idea Xavier. I a veure si convences al sr Marcel·lí perquè hi faci alguna incursió.

Anònim ha dit...

és una molt bona idea que puguem escriure coses. felicitats per la idea i per tot en general. Em feu passar unes tardes molt entretingudes

Xavier Vidal ha dit...

Gràcies a tots per les vostres paraules, entre tots crec que podem crear un bon espai per a la gent que escolta el programa i la secció d'internet. Qualsevol suggeriment és benvigut, ja ho sabeu!

Anònim ha dit...

Felicitats!,està molt bé la teva iniciativa; crec que versió... és un programa fantàstic.

Anònim ha dit...

IMPRESSIONANT!!!

Estic meravellat d'haver trobat per pura casualitat aquest blog de l'admirat Xavier Vidal i del programa Versió Rac a RAC1, del gran Sr. MARCEL·LÍ VIRGILI (que no pas del Toni Clapés) ;-)

Veig però que no heu posat gran cosa encara, per la qual cosa proposo que ens animem tots a participar-hi i ajudar al Vidal a fer-lo.

I, per cert, hauria d'haver una part exclusivament per INFORMÀTICA i no pas tantes webs xorres de la xarxa. No?

Salut!
Arreveure!

Xavier (Salou, Tarragonès)

Anònim ha dit...

TINC UN SUGGERIMENT!

No sé si al programa us interessarà però podríeu tractar algun dia del "moviment" que hi ha a la xarxa sobre "reciclatge de software i hardware". És a dir de com la gent "ens" organitzem per recuperar "vells" ordinadors i sistemes operatius i retornar-los a la vida, però millorats, que funcionen millor que quan van sortir. Una espècie de "tunning" informàtic. Per exemple, ara mateix estic fent servir un Pentium II - 266 Mhz, amb una barreja de Windows Millennium amb Windows 95 (gràcies al programa 98lite), que encara no s'ha penjat mai!!! I això que el deixo encés dies i dies amb l'emule "enxufat" a tota màquina!!!

Deixo un link de referència:

LaWEBERA TopSoft

Deivit Tustei ha dit...

Bona idea! L'any passat (i l'anterior) sempre em quedava amb ganes de comentar alguna cosa sobre el que havies parlat, amb tu i amb tothom qui s'hi volgués apuntar. Sabia que tard o d'hora obriries un blog sobre la qüestió!

Segur que et proposem 1000 temes i després no sabràs que fer XD, però no em puc estar de proposar, que parlis algun dia del fenòmen que ha sorgit al voltant de la descàrrega de series de TV a través d'internet. No tant de sèries que ja estan a la venta en DVD, sinó de series antigues que la gent gravem en format digital de la TV per compartir-les posteriorment. O series que encara no s'han estrenat al nostre pais i que un munt de gent ens descarreguem el dia següent a la seva emisió als EUA (no gràcies a les pròpies cadenes, sinó gràcies a gent que les captura, rippeja i comparteix), i que un grapat de fanàtics amb molta solidaritat fan els subtítols (sovint d'oïda), perquè els més negats poguem entendre-les perfectament.
O quan algu amb molta paciència agafa el video de la sèrie emesa als EUA i hi afegeix l'audio en espanyol gravat del satèl·lit o de la TV, pal·liant així la manca de DVDs oficials.
Sobre tot això, existeix una web imprescindible -que nosé si ja coneixeràs- que és www.tusseries.com . Una autèntica joia en forma de fòrum amb més de 100Mil registrats i que està financiada de forma altruïsta pels seus usuaris (no hi ha cap mena de publicitat, entre d'altres coses per evitar problemes legals i per principis), plena de sèries de tot tipus en una qualitat increïble. En català també tenim http://rucatala.homelinux.org , en la que tinc el gust de col·laborar aportant el meu granet de sorra gravant i compartint algunes series antigues de TVC.
Bé, doncs això, a veure si algun dia parles d'aquest tema!

Xavier Vidal ha dit...

Hola Deidiv. Crec que el tema de les sèries està creixent molt a la xarxa, així que algun dia n'haurem de fer una ullada, amb permís delx experts com tu. A veure si li trobem un foradet.

També mirarem el tema del reciclatge del soft i hard. Salutacions i gràcies de no a tothom!

pop ha dit...

Be primer feli}itats per al programa i per a la teva participacio, soc un fidel seguidor , no sera l'ultima participacio en aquest blog , i tambe comentar-te que sembla que els vidal estem de moda , aquest divendres a le 10 , la nostra associacio ( vitraris ) fem una activitat publica , Jugant amb les paraules , dirigida per en Pau Vidal.
Fins aviat
Jordi Vidal
Vitraris.blogspot.com

Anònim ha dit...

Hola,me sembla molt be aquesta iniciiativa i que es puguin comentar les coses..Per cert,la trucada al tipus de la RENFE,era algun montatge???????Em va semblar BRUTAL!!!!!!.Anims per a tots i VIVA EL MAGO FELIXXXX

Anònim ha dit...

Hola amigos:
Me gustaria que se hablara de la gentuza de AVT. Eso es lo que pienso de la actual cúpula de la AVT. Son gentuza, indeseables, fascistas, gente que ha perdido la cabeza y que religiosamente cumple las ordenes partidistas del PP. Muchos de ellos, católicos y apostólicos, cristianos asiduos a misa. Incluso se permiten el lujo de llevar niños enarbolando banderas y pancartas con leyendas cargadas de insultos y odio, ¿qué podemos esperar de esas criaturas cuando tengan unos años más? ¿Qué clase de educación es esa? ¿Dónde está el civismo? ¿Dónde está el perdón cristiano? ¿Dónde está el pecado de la mentira, de la difamación? ¿Ya no lo temen?

Manifestaciones preventivas donde se acusa al gobierno de planear el asesinato de 192 personas. ¿Se puede ser tan majaderamente inhumano? Mezclan incluso el 11M y las tramas enfermizas de EL MUNDO con la lucha contra ETA, se manifiestan no contra los terroristas, sino contra el gobierno y además dan rienda suelta a lemas post-franquistas y anticonstitucionales. ¿Hay límites a todo esto?

Es una locura que en pleno siglo XXI se permitan y toleren pancartas así. Habría que aplicarles la Ley Antiterrorista, como a Batasuna. ¿Es que no puede retirar la Policia esas pancartas? ¿Es que los demócratas tenemos que soportar que se nos insulte impunemente en nombre de las victimas? ¿No habría que controlar a esta gentuza como se hace con la izquierda abertzale? Porque no, eso no es libertad de expresión, que no se confundan. Legítimo es manifestarse, discrepar, no estar de acuerdo...pero de ahí a hacer semejantes provocaciones hay un trecho. Es fascista, criminal y anticonstitucional.

Me dan asco, y me da igual que sean familiares de victimas, ello no les da derecho a insultar, vejar y menospreciar al gobierno y a las instituciones democráticas que tanta sangre y dolor nos ha costado tener. Millones de ciudadanos no merecemos los insultos de personajes como Alcaraz. No tienen más legitimidad ni más derecho que cualquier otra persona. Lo peor de todo, la labor de crispación, mentira y descalificación masiva que lleva a cabo el PP. No tienen siquiera reparos ni escrúpulos para engañar y azuzar a esta gente contra el gobierno legítimamente establecido en las urnas.

Anònim ha dit...

felicitats per aquesta iniciativa, jo soc de la quinta del Sr. Marceli, som els millors, ens em sortit de tot sense tantes comedies dels joves d'avui,
Sr. Marceli no deixi que el facin callar, ja em callat prous anys.
rosa

Anònim ha dit...

estàs boníssim Xavier Vidal!!!!!!!!! Ets solter?

Anònim ha dit...

ui Seño Marceli sus fuentes de informacion son buenisimas pero...
le dire que yo se donde se nos va el Toni Clapes ....lo ha fichado Maclaren para que haga de asesor de imagen del "Fernadito I" el simpatico.
Petons per a tots

Anònim ha dit...

és que sóc l'unic que se n'adona, ni Mas ni Montilla ni res:
MARCELÍ Virgili per PRESIDENT del país,

Espin de president d'indústria(o hauria de dir el Sr Canyelles) i el Toni Clapés de portaveu.

Ja estem trigant a fer la candidatura.

Sou l'alegria de Catalunya

Gabriel ha dit...

Com es que el divendres no surt el
Sr. Canelles, fa molta falta.

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint