de setembre 26, 2006 Carta oberta al senyor Earth, de nom, Google

Benvolgut senyor Earth. He sabut que, recentment, els seus satèl·lits han renovat les fotografies que vostè ofereix a través d’Internet. Quina jugada més bruta de la sort. No podia vostè haver triat un altre moment per fer les fotografies justament per sobre de casa meva? Com vostè molt bé sap, jo visc a 52.04.43.36 Nort; 4.19.58.00 Est. I això no seria cap problema, si no anara acompanyat del fet que pese 69 kilos i les meues mides son 120, 80, 10. Doncs bé, senyor Google, efectivament jo sóc la dona que apareix en la foto de dalt de dalt, que està nua i que mostra tot el que té sense ni un drapet ni mig que cobresca les meues carns ben blanques i sanes. Quina impudícia, quina vergonya, senyor Earth, una no pot esta tranquil·la ni en el pati de sa casa! I quina mala sort, també: anys i panys pensant-me i repensant-me si em treia o no el bikini per prendre el sol al PATI DE MA CASA i, un dia que decidesc, va i passen els seus satèl·lits per sobre i em fan una foto. Quin sambori més lleny, senyor Earth, tot i que, pensant-ho bé, farem de la desgràcia virtut perquè, ¿qui m’anava a dir a mi que als meus cinquanta anys seria portada a mig món per posar-me en pilotes? Sap que li dic, senyor Google Earth, que m’és igual, que visca la carn i visca el sol, i visca el pà i visca el vi i visca la mare que en va parir!
del.icio.us

19 comentaris:

Anònim ha dit...

no pot ser. esta clarissim que es un banyador! quina manera mes facil de fer propaganda aquestos de google

Anònim ha dit...

es un banyador!!!!!

Anònim ha dit...

Prou feina hi ha per trobar d'on han tret l'ampliació d'aquesta foto, amb el màxim zoom al google earth no es distingeix res de res... no serà campanya de màrqueting de google?

Anònim ha dit...

Perdoneu, nois, però això és una nina inflable, jo ho sé bé ja que a casa meva en tinc bastantes...

Anònim ha dit...

No se que dir-vos! jo soc incapas de dir si es fins i tot una noia! I no estic malament del la vista e?
Tampoc penso que sigui propaganda sino casualitats de la vida!

Anònim ha dit...

Crec que es una dona despullada, pero crec que porta tanga. Mireu-ho baixant el relleu i veureu que esta estirada a ras de terra i no en una terrassa.

MHB ha dit...

Sembla ser una persona femenina, per les formes de les cuixes, cadera i cintura.
Uns quants carrers cap a l'oest hi ha un paio parent el sol també lleuger de roba. Deu ser que feia bon temps el dia de la foto.
I és que hi ha un munt de coses curioses per visitar. Jo us recomano la base de l'exèrcit d'Estats Units de San Diego (California) de coordenades 32º40'33,73" N i 117º09'27,50" W.
Com diria l'Obèlix: "són bojos aquests americans"

Anònim ha dit...

Jo crec que el que es veu és una nina inflable deixada sobre una tumbona. O com amolt un maniquí d'alguna botiga de roba.

Unknown ha dit...

O un banyador o l'amazonas sencer... més aviat em quedo amb el banyador.

Anònim ha dit...

no es pel, no es un tanga, son

MOSQUES !!!!

SEBASTIÀ BAS, VINARÒS

Anònim ha dit...

No es veu bé!! XD

Per cert Vidal, no es veu la sortida rss del blog. A veure si ho arregleu :-)

Anònim ha dit...

Des que ho vaig veure per primer cop m'ho va semblar però ara ja no en tinc cap dubte: NO ÉS UNA DONA, ÉS UNA NINA INFLABLE!!!

Fixeu-vos que en la mateixa forma dels braços fixos i les camesmig obertes. A més són formes poc humanes. I porta una espècie de tanga o calça negra. Això segur perquè es veu la tira dels costats.

Una salutació a tothom i...

Visca el Sr. Marcel·lí!!!

Xavier - Salou
LaWEBERA TopSoft - On tot és de franc!

Anònim ha dit...

Siguem seriosos, amb el màxim zoom del google es imposible ni distingir a la dona.... com per especular si es banyador o està nua... clarament, un altre gol que ens han colat els de google... propaganda gratutita.

Anònim ha dit...

no en tinc punyatera idea (amb tot el respecte). em recorda aquelles imatges que havies d'estar mirant una estona per finalment veure un vaixell en 3D (cosa que mai he aconseguit, per cert). tanmateix estic convençut, que si hi ha algú que pogui saber la resposta es l' Iker Jimenez. només ell es capaç d'explicar-nos qui es i quina gran (i greu) conspiracio s'amaga darrera d'ella (sabia que passava el sat.telit? es una especie de missatge xifrat pels extreterrestres?...)

Anònim ha dit...

Com pot dir algu lo que es? es imposible saber-ho . Com la majoria , el marketing funciona i mireu , tots aqui parlan del mateix .... busquem alguna cosa mes divertida per favor .....

Anònim ha dit...

aixo es una nina del sexshop, que se la deixat olvidada al pati del darrera.

Delfí Roca ha dit...

És el nino de Michelin...

pura publicitat encoberta!

SiKNUS.CAT ha dit...

At 10:28 AM, septiembre 26, 2006, Albert said...

Jo crec que el que es veu és una nina inflable deixada sobre una tumbona. O com amolt un maniquí d'alguna botiga de roba.


Albert, un maniquí d'una botiga de roba de talles grans, no?

Anònim ha dit...

Hola: jo soc un tio, però la meva germana m'ha fet veure que la de la foto està d'esquena, per la forma de les cames de genolls en avall. També dir que el que surt al bell mig de les coordenades son les calces, no la pelambrera que volen veure les nostres ments malaltisses.
Molt enrenou per no res.
Taluego.

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint