de setembre 26, 2006 Déu vos guard! (Post del senyor Marcel·lí)

Déu vos guard.

M’han dit que tingui a bé de fer unes lletres per això electrònic que s’ha instal·lat a l’internet. Diuen que és com un diari dels d’abans. Però ara, enlloc de llapis i paper, es fa tot per l’aire. Com un bunyol de vent. Mossegues i fa: puf!, no hi ha res. Al capdavall, és com la majoria de caps i caparrons que hi ha al món. Es pensen que són qui sap el què, i tot és vent. I no pas una tramuntana que arrenca arbres de soca-rel. Més aviat són com un marinada sense esma que ni t’embulla ni et refresca. Hi ha molta gent que es pensa que són uns caps d’ala i que tenen més cervell que el senyor Einstein i el senyor Da vinci junts. I a l’hora de la veritat, truques al seu tupí per veure si contesten, i sempre ressona a dins. Senyal que fa dies que han marxat. I potser val més així. Un bon parell de caps buits donen molt de sí. Pots fer unes maraques i imitar a Machín o també els pots esberlar i fer uns esclops per anar per la neu, ara que ja hi ha molta gent que ja té fal·lera per anar a fer el mec a les pistes d’esquí.

Parlant d’esquí em ve al cap la Família Reial. Ja tornem a tenir al Bruixa de la Cova Gran en estat de bona esparança. Cada mareig sortirà a l’Hola i cada vegada que no surti en un acte oficial es dirà que la noia té un embaràs difícil. Serà nen o serà nena? I ja tornarà la polèmica enfadosa de si es canvia la Constitució o no. Mireu, deixeu-vos estar d’orgues: a nosaltres se’ns va acabar la dinastia amb el rei Martí. Tot el que ha vingut després, als catalans només ens ha dut maldecaps. Ja s’ho faran. Ara bé, no cal esverar-se amb si les dones poden ser reines o no. Els borbons d’ara ja s’han saltat a la torera les seves pròpies lleis. El senyor príncep s’ha casat amb una senyoreta de passat turbulent. Segons la seva pròpia llei, ja no podria regnar aquest bon noi. Sempre s’ha dit: “Home casat, burro espatllat”. Ara per la mania aquesta moderna que diu que tots som iguals, volen que la Lionor sigui regina. Si tots som iguals i el més carallot pot arribar a rei, jo proposaria fer un sorteig com el de Nadal i cada 5 anys fos rei el qui hagués comprat un número. Però per començar jo, per Reina d’Espanya, triaria la Mercedes Milà. Ve de família noble i amb possibles, ens sabria renyar i ens sabria estimar com ho han de fer els reis de debò. Ens posaria càmeres per tot arreu i ens miraria el que fem i sortiria a la tele i ens diria: avui l’Enriqueta s’ha barallat amb el seu home per culpa d’uns calçotets bruts apareguts misteriosament al calaix dels nets. I així, ‘nar fent. La Milà sí que seria una bona reina, una Gran Germana, una Mare de Déu de Lurdes que ens obligaria a tots a deixar mals vicis com el tabac i a portar una vida ordenada i assenyada. I seria condescendent amb els petits vicis com ara poder fer pipí, de tant en tant, al plat de dutxa.

del.icio.us

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Ostres, no em puc creure que amb la publicitat que heu fet del blog del programa aquesta tarda, aquesta entrada encara no tingui cap comentari... Sorprenent!
Bé, em temo que us visitaré sovint...
Salut!

. ha dit...

Cuidadin que Sir Pocholo tambien toca algo de aristocracia, no la vayamos a liar...

Anònim ha dit...

hola senyor marcelí!!! quin goig poder-lo llegir... i es que des d'"Andevant les atxes" que anyoro la seva retòruca.

Anònim ha dit...

Sr. Marcel·lí,

és vostè l'ànima del programa, la llum que ilumina RAC1, el líder que Catalunya necessita.

Presenti's per President de la Generalitat!!!

Visca el Sr. Marcel·lí!!!

ENDAVANT LES ATXES!!!




Xavier - Salou
LaWEBERA TopSoft - On tot és de franc!

Anònim ha dit...

Per cert, sobre la Letizia aquesta, m'ha fet molta "gràcia" la notícia que surt avui als diaris que no pensa anar amb el president de Portugal a Astúries perquè té "molèsties".

Textualment es diu: "Letizia Ortiz, que dará a luz a su segundo hijo el próximo mes de mayo, no viajará a su tierra natal debido a las molestias que sufre por el embarazo, que se encuentra en sus tres primeros meses de gestación. I a sobre els periodistes, com sempre, fent la pilota i no criticant mai a la "Família Real". Però si deu estar de 5 setmanes com a molt!!!!

Les treballadores han d'estar amb un "bombo" de 8 mesos al peu del canó a la feina, i en canvi aquesta ciutadana (la periodista que sortia al Telediario, dient totes aquelles mentides i informacions manipulades de l'època de l'Alfredo Urdaci, qui va ser condemnat per un Tribunal per això, recordem-ho), aquesta ciutadana sembla ser que tingui dret a 1 any de llicència de maternitat que sembla haver començat ja.

Visca la República!


Xavier - Salou
LaWEBERA TopSoft - On tot és de franc!

Franchu ha dit...

EI Senyor Marcel·lí, primerament moltes felicitats per animar-se en aquesta nova aventura de la màquina electromagnetica aquesta, ja veurà que bé ho passarà i segon... Lo bó de poder penjar aquí les seves idees i reflexions es que no té un clapés que el censuri, oi?

Apa, una abrçada molt forta d'un fan..

ENDAVANT LES ATXES!!!

Anònim ha dit...

Quan penseu jubilar a aquesta mòmia? Ja n'hi ha prou de caspa catalana i refranys carrinclons. Aquest home es mereix un descans. Com a mínim, etern.

Anònim ha dit...

És una delícia poder gaudir de la seva visió del món.
Sap que estaria molt bé? Que anés a visitar el Saló eròtic i ens donés la seva particular opinió in situ.

Endavant les hatxes.
Salut i república

Anònim ha dit...

Hola!
Sr. Marcel.lí li han de feru n blog per a vosté sol!

Estic segura que aviat seria dels més visitats de Catalunya, més que el de President Maragall de ben segur

Salu i Força al canut!

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint