de setembre 17, 2006 Joc Fora!!! Apostes per Internet sobre qui guanyarà les eleccions a Catalunya

Qui guanarà les eleccions al Parlament de la Generalitat el proper 1 de novembre? Això no ho sap ningú, però a la xarxa comencen a circular apostes sobre les probabilitats de cadascun dels candidats. L'empresa especialitzada en apostes per Internet Betfair ha decidit posar-se també amb la política catalana. Tot val per fer diners, no? Podeu accedir a través de l'apartat dedicat a "Polítics"? En Montilla no deu estar massa content perquè va per darrere d'en Mas en les apostes: Montilla es paga dos a 1; Mas es paga 1,8 a un. La resta ho tenen pelut, segons Betfair, Carod-Rovira es paga 30 a un; Joan Saura, 32 a 1 i Piqué 36 a 1. ¿Creieus que les apostes seran representatives del que passarà realment a les eleccions?
del.icio.us

2 comentaris:

Franchu ha dit...

Home la veritat es que s'acosta molt al que jo crec que passarà realment a les eleccions, jo diria que deu ser bastant fiable... entre d'altres coses perque la gent aquí va a per la pela... I com es diu en els hipodroms, la gent va a jugar pel cavall guanyador

Mlaria saber el % de votacions/apostes... Es una nova manera de fer enquestes recollint unicament les dades de l¡es persones interesades en el tema, un problema podria ser la manipulació, no?

Respecte a lo de l'altre dia que et preguntava per baixar-me videos del youtube, el segon enllaç m'ha anat de perles, hem baixo els videos en extensió flv, ara només queda convertir-los a avi o mpg.

Una abraçada!!!

Anònim ha dit...

Ja no saben què fer perquè la gent aposti! Tots sonats!

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint