de setembre 06, 2006 Les teories conspiratives sobre l'11-S a la Xarxa

La Xarxa va ser un dels vehicles més efectius de transmissió d'informació després dels atentats de l'11-S. També va ser l'instrument per profunditzar en les explicacions menys oficials, menys convencionals i explorar en els forats de les explicacions oficials. N'hi ha per a tots els gustos. Jo n'he recollit algunes, per si les voleu visitar, entre les moltíssimes que hi a la xarxa:
http://www.voltairenet.org/ La primera i mare original del Pentagate, la que va catapultar Thierry Meyssan, l'home que va sostenir primer que al Pentàgon no va caure cap avió.
http://question911.com Recull de fets inexplicables dels atentats i contradiccions de les tesis oficials.
http://madcowprod.com/ Entre d'altres coses, defensa que els pilots treballaven per la CIA.
http://www.loosechange911.com/ Documents sonors interessants, incloent-hi alguns del president Bush
http://www.journalof911studies.com/ Diu, entre d'altres estudis pretesament seriosos, que les torres no van poder caure per efecte dels avions i el foc: les van volar.
http://www.debunking911.com/ Fa un resum de teories conspiratives i les desmunta amb explicacions més o menys científiques o racionals d'experts. Desmitifica les visions més paranoiques sobre els incidents de l'11-S.

I tot això em porta a preguntar:
Creieu que la xarxa ha ajudat a aclarir el que va passar de veritat l'11-S o encara ha contribuït més a confondre la gent amb teories al·lucinants? Què en penseu?
del.icio.us

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo crec que la Xarxa pot haver ajudat a aclarir una mica el que va passar, però com sempre hi ha gent que ha se n'ha aprofitat per confondre els altres. El problema és distingir qui és qui

Anònim ha dit...

La veritat és que hi ha una mena de progressia tronada que sobrevola Europa, en la què els EEUU tenen la culpa de tot el que passa al món i no una colla de desgraciats que fent servir malament l'Islam es dediquen a crear el terror per tot el món. Prou de teories i potser ja va sent hora que alguns d'aquests que garlen tant, presentin algun document interessant demostrant la seva teoria.

Anònim ha dit...

Hola,

Qué us sembla la següent presentació?
http://www.pentagonstrike.co.uk/pentagon_sp.htm#Main

Att, tovstfh,

Xavier Vidal ha dit...

La presentació està molt bé. Proveu de mirar aquesta (http://www.question911.com/prevue.htm) que també és molt bona i dona algunes "claus", a ulls dels qui creuen més en les conspiracions al voltant de l'11-S

Anònim ha dit...

Tothom que hagi vist l'episodi pilot de "the lone gunmen" (spin-off d'"expedient X"), té com a mínim dret a creure una part de les teories conspiratories (que d'altre banda son força antigues als EUA). (per qui no s'apiga de que va l'episodi, s'ens narra un atac terrorist als EUA amb avions contra les torres bessones, tot això (i alguna altre paranoia més) emes abans del fatidic 9-11).

Deivit Tustei ha dit...

A mi em sembla molt fàcil demostrar que al Pentàgon hi va caure un avió. Massa fàcil com perquè no ho hagin fet fins ara. Per tant, crec que no n'hi va caure cap.

M'explico, tot plegat se solucionaria si donguéssin la llista de passatgers dels quatre avions que es van estavellar aquell dia, i el plà de vol de cadascun d'ells. És ben senzill: "l'avió que va caure al pentàgon anava de tal lloc a tal lloc i els passatgers que hi anaven són els següents: (...)". Bé deuen tenir familiars aquesta gent, o és que "aquesta gent" no existeix?

Potser se m'escapa i ja van donar alguna llista en algun moment, però si no ho han fet, per mi està clar: al Pentàgon NO hi va caure cap avió.

Dit això, parlar de conspiració i detallar-la amb pèls i senyals em sembla molt agosarat. Ens amaguen coses, però quines i fins on arriba tot? Això està clar que no ho podem saber.

Anònim ha dit...

No hi pot haver tanta malícia al mon com per a creure tot lo que es diu. Jo crec que va passar lo que vam veure, ni mes ni menys, i penso que aquí a Europa tenim una vena als ulls que ens fa veure tot lo que ve d’allà com sospitós i maligne.
Penso que el veritablement maligne es la religió i l’ús que els poders fàctics del mon fan de les mateixes.
Després de veure en directe aquell dia com morien gairebé tres mil persones de cop, de aquella manera tan inevitable, penso que vam veure el que realment va passar, i no li dono mes voltes.
Hi ha algú que està en guerra contra tots nosaltres i encara no ho volem admetre, per por, perque els tenim al costat de casa, i no sabem distingir-los de les bones persones que volen una vida tranqui-la i una feina per portar a la seva família lluny de la misèria.

Anònim ha dit...

молоденькие девушки порно http://free-3x.com/ порно в онлайн школьницы free-3x.com/ эротика тинейджеры [url=http://free-3x.com/]free-3x.com[/url]

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint