de setembre 22, 2006 Mai és tard si el blocaire és bo!

Doncs sí, aquest home que té gairebé vuitanta anys és (diuen, mai se sap del cert) el blocaire més vell de la xarxa. I s'ha de felicitar la iniciativa d'un avi que, lluny de espantar-se de les noves tecnologies i apretar a córrer cap a la taula del dònimo del bar de la cantonada, va decidir fer servir la xarxa i publicar un bloc, abuelonet.com. I està molt bé, perquè això demostra que ningú no queda exclós de les possibilitats que ofereix la xarxa i que tots hi tenen el seu lloc. Potser a molts no els atraurà el que conta "el abuelo Andrés" o potser a altres no els interessarà el que pot contar un home de la seua edad, però si aquest bloc contribueix a que la gent gran s'acoste a la xarxa, descobresca les grans oportunitats de servei, d'ajut o simplement d'entretaniment que té Internet, això és una gran feina. Felicitats, Andrés, perquè, a més, amb la seua iniciativa ha reforçat els seus propis vincles familiars (ell mateix conta com els seus nets li van ajudar a crear el bloc). I pels desconfiats que creguen que es tracta d'una estratègia d'alguna empresa publictària, els recomane que vegen aquest vídeo on el propi Andrés s'explica sobre aquest aspecte.
del.icio.us

4 comentaris:

Deivit Tustei ha dit...

Això em fa pensar en una cosa que sempre dic: d'aqui a uns quants anys, internet (com sigui que sigui aleshores) estarà plè de fòrums, weblogs, fotologs, videoblogs, webs jocs en xarxa i totes les coses noves que hagin de venir, plens d'avis jubilats (nosaltres del futur), amb tant de temps lliure, que ho farem petar tot XD.

Alegria De La Huerta ha dit...

Doncs em sembla molt bé que tothom realment accedeixi i faci us de les noves tecnologies. És com una mena de superabuela que és el que li dèia jo a la meva, tot i que no escrivia blogs.
Jo crec que primer se li ha de donar un 10 als néts per dedicar-li temps al seu avi i ensenyar-li tot per poder fer el seu blog. Un altre 10 inmens per aquest avi perquè l'acabo de visitar i en el seu darrer article ja té 22 comentaris ... tot un èxit!!

Viva el abuelo!!

Anònim ha dit...

Em costa de creure.

pop ha dit...

si voleu veure l'autentic avi d' internet , disposeu del programa Paltak , entreu en la sala de conversa " amistad pura " i trovareu a Adriano , "nom i nik" aquest bon senyor te , i no es mentida 95 anys, viu a l' argentina , a un barri de Buenos Aires,i cada nit obra la seva sala de conversa i pots parlar am ell i am altre gent , jo fa anys que ho faig , en una experiencia,
a-10

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint