de setembre 20, 2006 Telèfons que criden, viatges a l'espai... estem bojos o què!


Doncs, sí, resulta que si et roben el mòbil i tens el software de Synchronica i activada la Funció Crit, la bestiola per la qual parlem es posa a cridar com una boja per fer-li petar el cap al lladre. Clar que, prèviament, has d'avisar a la companyia que t'han robat el mòbi. Llavors es posa en funcionament un complex mecanisme d'esborrat de dades personals i un altre de fer que cride el telèfon. Resultat: amb gairebé tota seguretat el telèfon acabarà estimbat contra el rastrell de la borera. Vaja, o ets meu o de ningú, sembla venir a dir aquest mecanisme anti-robatori. Clar que, si el que vols és alguna cosa realment especial en mòbils, alguna realment xic, realment fashion el que has de fer es comprar-li un mòbil al teu gos. Per la mòdica xifra de quaranta o cinquanta euros pots tenir la teua mascota ben controlada en tot moment via gps. Ara bé, la cosa és, ¿necessita el teu gos un portàtil? i, en tot cas, quan li hages comprat un mòbil, se n'anirà amb un altre que li done més capritxos que tu?

Ara bé, si el que vols realment es passar de tot i oblidar-te de mòbils, gossos i altres animalons tecnològics, el que has de fer és anar a donar una volteta per l'espai i per això tens la primera agència de viatges espanyola per Internet que t'ho ofereix, Destinia, on pots contractar per preus variables i en condicions variables viatges fora del planeta.
del.icio.us

3 comentaris:

Alegria De La Huerta ha dit...

Realment ja no saben què inventar ... i ho dic per les dues notícies. Tant el gos mòbil com els viatges a l'estratosfera.

És com el viatge que es marcarà el de la Bruixa d'Or de Sort ... arriba un punt en el que ja un és la caricatura d'un mateix. Us l'imagineu volant per l'espai amb la seva escombra entre cames? Ni que fos la més rica del món em gastaria els diners en un viatge per l'espai ... digue-me terrenal! ;)

Anònim ha dit...

l'espai, l'ultima frontera.....així començava Star trek i suposo que en part es veritat. Personalment m'encantaria viatjar a l'espai, encara que fos "a la cantonada" que es fins on em arribat fins ara....es a dir m'encantaria ser l'astronauta Bowens (2001- Stanley Kubrick)...imagineu ser el primer home que arriba a Mart; o ser el primer que veu una especie extreterrestre...

Franchu ha dit...

Home jo d'entre les tres noticies la del gos la trobo inutil... vull dir, això es no saber amb que gastar-se les peles... Lo de l'espai, home, jo crec que la visió de la terra i l'espai desde ni que sigui la estratosfera deuen ser espectaculars, el problema es que abans de fer aquests vols has de passar unes quantes proves bastant dures...

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint