d’abril 23, 2008 Com veure el Barça-Manchester per Internet

Avui s'ho juga tot el Barça davant el Manchester. El partit només el donen teles de pagament, però hi ha alternatives per Internet per veure'l de franc. També podem anar al bar de la cantonada i així, de passada, "fem gasto" i millorem l'economia, però, si no, a la pàgina rojadirecta.com teniu gran part de la programació per Internet de partits que normalment tan sols dones els canals codificats. S'ha de baixar algun programa que permet connectar amb aquesta canals (tipus PPStream, SopCast, Tvants, PPlive o TVUPlayer) i que també podeu trobar a la mateixa pàgina. Una vegada el teniu rutllant, sel·leccioneu el canal on fan el partit que us interessa, anunciat, per exemple a la mateixa rojadirecta i a gaudir del partit. Com que no és tampoc massa fàcil, la gent de Vilaweb han fet un especial amb tots els detalls. Penseu a connectar-vos una bona estona abans del partit per assegurar-se bon flux durant l'emisió i... Que Guanye el Barça!
del.icio.us

6 comentaris:

Anònim ha dit...

esta molt bé (quant la imatge no es queda penjada, que acostuma a ser força sovint). el gran inconvenient es que si estas escoltant en Baste saps les coses bastant abans de que passin a la pantalla. Ara bé el Tvuplayer es perfecte per veure cadenes americanes, com l ABC, NBC, etc....

Anònim ha dit...

Pel que dius, joanarcaic, no només serveixen per veure futbol...?
Són de pagament, els programes, o freeware? Estaria bé, ara que l'ample de banda és més... ample (valgui al redundància) poder veure TV de tot el món amb una qualitat decent (quan dic qualitat no em refereixo al contingut del programa. Això ja és més subjectiu!)

Anònim ha dit...

Hola a tots!

Us puc deixar una web, en relació a aquest tema, que us sertvirà com a guia per a poder seguir qualsevol event esportiu, ja sigui tennis, futbol, motor, etc.

Ho podeu veure aquí: LaWEBERA TopSoft (a la secció: Virus Zone),
o bé, en aquest enllaç directe: http://tvmix.net/

Però tingueu en compte que això no és gaire legal... ja ens entenem.

Salut i República, companys!

Xavier - Salou - Catalunya
LaWEBERA TopSoft

Xavier Vidal ha dit...

Els programes són de franc, Will. D'altra banda, hi ha un afegit pel Firefox (http://www.sopcast.com/download/mozactivex-ff-15.xpi) que permet veure directament els partits al navegador (instruccions per activar el permís ací http://www.cricketlivelinks.com/sopcast-plugin-for-firefox/) tot i que jo ho he provat i no m'ha funcionat (potser massa proteccions i filtres...) Si a algú li va bé, que ho deixe dit ací als comentaris... Salut!

Anònim ha dit...

El problema segueix sent el de sempre, que les companyies quan arriba el moment del partit foten microtalls i quan arriba el moment ja pots portar una hora o mitja que el tall es continuu. Per sincronitzar el audio si no recordo malament es feia amb dos programes, ja els posare mes tard

Anònim ha dit...

Doncs jo moltes vegades faig servir aquest web rojadirecta.com per veure els partits. Per escoltar Rac1 ho faig amb el programa Screamer Ràdio
és un programa que et permet grabar l'audio mentre que amb un altre programa reproductor (jo faig servir el winamp) escoltes el grabat amb retard.
En el darrer partit hem vaig trobar que l'emiió on-line de ràdio portava més retard que la de la tele p2p.

salut i peles
www.stockdeso.cat

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint