d’octubre 17, 2006 Confidencial Mar

Després de l’impacte del cap de setmana, que ha estat el documental Confidencial-Cat produït per Convergència i Unió, Versió Rac 1 presenta EN EXCLUSIVA, un document històric, un exhaustiu treball d’investigació que posarà els pèls de punta a més d’un!! Es tracta de CONFIDENCIAL MAR!!!, un treball audiovisual d’excepció que explica la trama del senyor Marcel·lí Virgili per que el Toni Clapés deixi Rac-1 i se’n vagi a la SER!! És un document sense precedents, que s’entregarà aquest cap de setmana amb dues publicacions d’èxit reconegut: el Full Parroquial i la Revista Júbilo. Els n’oferim, en exclusiva, un aperitiu... CONFIDENCIAL MAR!!! Podeu baixar-vos l'arxiu en mp3 ací o, si no us funciona l'enllaç, també ací

del.icio.us

7 comentaris:

Anònim ha dit...

I a sobre diu que va fer de HITLER!!! Seria aquest en Marcel·lí?

Però quants anys tenia doncs al Titanic??? Em sembla que el Sr. Marcel·lí és de la mateixa "escola" que els d'aquest diari que es vaN cobrir de glòria en publicar, a primera plana, que tothom s'havia salvat al Titanic.

Per cert, (missatge per en Xavi Vidal), jo faig servir un comptador que queda prou bé per un blog que es diu statcounter. És completament gratuït i no té cap spyware ni et posa publicitat a través de banners com fan d'altres. A més les estadístiques que tenen són boníssimes.

I, finalment, molt bo el reproductor d'odeo.com. En coneixes de recursos semblants de música gratuïta? En podríeu parlar al programa.

ENHORABONA PER TOT, XAVIER


Xavier - Salou
LaWEBERA TopSoft

Anònim ha dit...

Mare de Deu!
Ens em de preguntar si realment cal seguir descubrint tot el que està amagat. Jo tremolo. No voldria que un Sant com en Toni fos enderrocat per un Deu com en marcelí (només els Deus poden passar per la vida visquen tantes coses). Però si cal endavant!!!
Petons.

Xavier Vidal ha dit...

Hola Xavi. Vaig prendre nota d'allò del contador i ja l'he canviat. Has vist que ja no apareix el d'abans.Ara faig servir el de onestat i funciona molt bé. Crec que aquest és bastant "net" pel que ha pogut comprovar i les estadístiques també són molt completes. Sobre això d'Odeo, potser és una mica massa especialitzat per parlar-ne, però mola, eh? Per cert, has vist el que he posat del Cafè del Mar, és que a mi m'agra molt aquest tipus de música. Salut i força!

Anònim ha dit...

Hola Xavier!

Sí que ho he vist això del Cafè del Mar. Està força bé. Ara m'has picat la curiositat i estic mirant tots aquests llocs de música independent i lliure i les webs que fan de servidors gratis per penajr-les als blogs i a les webs personals. He trobat una que sembla molt bona: http://www.radioblogclub.com.

Sembla que deixen tenir un recurs a la web o al blog que és com iPod petitet i que engega automàticament una selecció de 15 o 20 cançons que a més van renovant. Aquest l'he de provar! Cada dia s'aprèn una cosa nova!

Gràcies Xavier i enhorabona per tot (pel programa, pel blog,...) Me'n vaig a veure al Dr.House!;-Þ

Anònim ha dit...

Endavant Sr Marcel.li es el nostre ídol.

Club de fans del Sr Marcel.li

Xavier Vidal ha dit...

Gràcies Xavi, miraré això de http://www.radioblogclub.com, a veure què tal pinta. Salut!

Josep ha dit...

Brutal el document del Sr. Marcel.lí! Brutal!!

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint