d’octubre 20, 2006 De xica bonica a supermodel en dos minuts!

Què vos havieu cregut, que no ereu reines, només perquè algun granet poblaba el vostre cutis, perquè el vostre pèl era més rebel i estava més escarotat que el gat de Fumanxú, perquè el vostre coll no era tan llarg com un túnel de metro? Vos havieu pensat tot això? Doncs no, priceses meues, qualsevol xica, siga més o menys bonica pot ser una supermodel, amb el tractament necessari, amb una miqueta de maquillatge, un puntet de perruqueria i un xic de Photoshop. Què passa, heu anat a l'espill, us heu mirat i heu pensat que no? Doncs mireu això, us pujarà la moral de forma ràpida. Que sí, dones, que sí, que totes sou molt boniques...
del.icio.us

4 comentaris:

Anònim ha dit...

ummm....els ulls queden realment extranys. Apart d'això "l'anunci" (per que deu ser un aunci, dic jo) es pot llegir com una "brometa" a les revistes i l'us del photoshop. Almenys aqui ens ho diuen clarament, mentres que altres productes ens ho amagen; mes o menys, imagino que aquesta es la filosofia del video. Una altre questio, es si l'us del photoshop (per millorar, retocar o crear) es licit o no. La publicitat sempre ens ah enganyat, i les estrelles de Hollywood sempre han vulgut ser recordades com megastars...encara que d'avegades l'us indiscriminat del photoshop feia que la cara del actor/actriu/model de torn fos totalment irreconeixible (una mostra recent d'aixo seria la campanya publicitaria on surt la Hilary Swank)

Unknown ha dit...

Quina és la campanya de la Hilary Swank???? em pica la curiositat

Anònim ha dit...

Recordo una camanya del PP de Galícia per no sé quines eleccions on van retocar en Fraga amb Photoshop que semblava que tingués 100 anys menys (com a mínim, perquè ja té una edat, no?)

Anònim ha dit...

Ben cert. Es tracta de vendre AUTOESTIMA. Sempre es podrà vendre més cara que un xampú normal. ¿No?.
Edu.

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint