d’octubre 30, 2006 Detinguts per penjar a Yotube el vídeo del robatori que havien comés.

S'ha de ser estúpid, a banda de mala persona, per penjar un vídeo a Youtube que et pot portar a la garjola. Així els va passar a un grup de joves galessos que van robar les ulleres a una pobra dona al mig d'un carrer ben concorregut. No contents amb la seua proesa, ho van filmar amb els seus mòbils i ho van penjar a Youtube. Per sort, la policia galessa també mira de tant en tant el Youtube, així que no van trigar a localitzar al bordegàs que havia comés el robatori. Bé per la poli galessa!
del.icio.us

2 comentaris:

Anònim ha dit...

El vídeo que heu de penjar és aquest: (http://video.google.es/videoplay?docid=-6373483713122419675&pr=goog-sl) La Caixa ha aconseguit que els de YouTube l'eliminin excusant-se en una suposada infracció del seu copyright. Però mentida, és clar... veieu-lo i rabieu. Va sobre el mobbing immobiliari, les hipoteques a 40 anys, els preus de la vivenda i com d'interessats estan tots, fins i tot l'ajuntament de Barcelona en que això continui igual.

quitus ha dit...

no es el primer cas de delinquents detinguts gracies a que havien gravat les seves malifetes. suposo que es deuen pensar que son invencibles ho que mai els enxemparan, pero basicament son candidats bastant bons a entrar a la llista dels premis Darwin...

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint