d’octubre 07, 2006 Google, la boca que tot s'ho menja?


S'han publicat diverses informacions que apunten a què Google estaria negociant la compra de Youtube per una quantitat astronòmica, al voltant dels 1.600 milions de dòlars. La raó és molt senzilla: tot i que ha intentat competir amb un bon servei que ofereix molt d'espai i serveis addicionals, la veritat és que Youtube li ha guanyat la partida. Un exemple: l'empresa que va filmar el video del congrés de l'escó del Zapatero va obrir un bloc a blogger, propietat de Google, però va penjar el document a Youtube, la competència de Google video. Resultat: Google sap que Youtube és una pàgina emergent i ha decidit comprar-la per a que no li faça ombra o, per dir-ho més bé, per a no seguir a l'ombra de Youtube. Per què serà que cada vegada hi ha més gent que la forma de fer de Google li recorda a la de Microsoft? És que quan un creix, per molt que ho faça s'ha de semblar als que ho han fet abans i que tu mateix has criticat? Espere no siga així, però, què en penseu vosaltres?
del.icio.us

6 comentaris:

Anònim ha dit...

el tema de les fusions és repeteix en tots els ambits i empreses. Internet (ja sigui microsoft o google) només és un exemple més d'aquest trannà actual d'opes (hostils o no). Ja ho diuen, si no pots amb ells, uneix-ti, i aquesta sembla ser la tònica general. (si una cosa funciona, és més fàcil comprar-la, que treballar-te una tu mateix; i al cap i a la fí tan culpable hauria de ser el que compra, com el que es deixa comprar (o no?).

Anònim ha dit...

Poderoso caballero es Don Dinero, y al fin y al cabo es la moda de ahora mismo, sino sabes hacerlo mejor !!!compralo!!!
Es lo que hay nos guste o no.
Petons per a tots

Josep ha dit...

jo només demano que no comprin el Versió. no sé si el Sr. Marcel.lí treballaria a gust amb aquella colla de yankees ;-)

Anònim ha dit...

Fa poc vaig llegir que un magnat dels EUA (un d'aquests que tenen clubs de futbol americà) deia que "només un idiota compraria Youtube", ja que segons ell, aquesta pàgina està condemada al fracàs degut a les demandes que estan començant a sortir i les que vindran, per problemes de drets d'autor, continguts, etc... Sabent com són els americans, que ho denuncien tot (per tonteria que sigui), no sé si aquest home pot tenir raó... tot i que també m'estranyaria que Google cometés un error com aquest. Veurem...

Anònim ha dit...

home tenint en compte que les teles americanes estan començant a penjar la seva programacio a internet (abc,nbc,etc...) no crec que les demandes per copyright progressin massa. (per l'emule tambe viatgen forces programes de radi, i de moment no hi ha hagut cap gran escandol pels copyrights....per que deu ser?

Anònim ha dit...

Confirmat!
Google ha comprat Youtube!
(cada cop s'assemblen més a ja sabem qui...)

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint