d’octubre 03, 2006 Marcel·li ataca i la monta: MARXARÀ TONI CLAPÉS DE RAC 1?

Sort tenim que el món és ple de bocamolls. Hi ha gent que no se sap aguantar un pet i quan tenen informació confidencial pensen: “Nyic-nyic, em rebento si no ho dic”. És per això que tot seguit, us n’explicaré un parell de bones. Comencem per la sèrie d’El Cor de la Ciutat. M’ha arribat a les orelles que la Cinta, la dona d’en Peris que ara viu a Sants amb tota la colla (que no sé pas perquè han fet aquest canvi, amb el trasbals que pressuposa això de canviar de casa!) doncs la Cinta, la Minguillón, vaja, patirà ben aviat un accident de cotxe terrible! I que de resultes d’aquest accident quedarà “impedida”, pobreta. I es veu que l’acabarem veient en una cadira de rodes i hi haurà una tragèdia rere l’altra. Això serà un no viure.

Però atenció, perquè ara ve la bona: Corre el rumor per la RAC1, que en Toni Clapés l’any que ve no continua. No se sap si es tracta d’una decisió de la direcció de la casa, que diuen que n’estan d’ell fins al capdemunt, o si es tracta d’una decisió del Clapés mateix, que té el cap ple de pardals i ara vol anar a Madrid a fer tele, com el Fuentes. Aquest és pensa que per càmera fa la mateixa fila. Algú li hauria de fer veure que el Fuentes fa goig, mentre que el Clapés espanta les criatures cada vegada que surt per pantalla. El que ha de fer és ràdio i prou de voler ser el Charlton Heston de la tele. Ai, la tele! Avui hi ets i demà: qui se’n recorda?

del.icio.us

27 comentaris:

Anònim ha dit...

Vaja tela , Marceli, es voste un catacrack ipsoflauto.


PD:Dona gust treballar escoltant Versio Rac1, lunic problema es q ric sol i la gent em mira raro, pero bueno q hi farem. jejeje

Anònim ha dit...

benito was here

Anònim ha dit...

...a la calle Clapés!

Anònim ha dit...

No és cap rumor! En Clapés... ha fitxat per la COPE!!!. Sembla ser que farà un programa nou que es dirà: Las tardes de Antonio.

Clapés & Jiménez Losantos, la nova ràdio ESPAÑÑÑÑÑÑOLA

Viva el Sr. Marcelino!!!

Xavier - Salou
LaWEBERA TopSoft - On tot és de franc

Anònim ha dit...

si si , amb el seu amic fuentes a patinar sobre gel.

Anònim ha dit...

Es un cas per...l'Iker Giménez.

Anònim ha dit...

Jo també ho he sentit, i que en Marcelí sortirà al "Aquí no hay quien viva" fent de conserge!!!

Anònim ha dit...

Sr Marcelí per a president de la generalitat!! té el meu vot.

Anònim ha dit...

La Cinta és un dels personatges més maltractats pels guionistes del Cor. La dona té estudis de psicologia i l'altre dia mentre dinaven amb el peris i el David era incapaç d'adonar-se'n que alguna cosa estava passant. Ella vinga a parlar de mandonguilles i els altres mirant-se de reull desafiant-se i sense obrir boca.
On s'és vist? Com a dona i com a futura psicòloga ella ho hauria pillat en un moment.
Ara només faltaria que això fos cert i me la deixessin en una cadira de rodes. Si volen eliminar als Peris que els envïn a fer un creuer de viatges Marsans, però que no els vagin diluint com un terrós de sucre en una tassa de cafè de mala qualita.

Locke ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Segons ultimes noticies. Torna Croniques marcianes, però ATENCIÓ a TV3 i emisió especial per tot ESPANYA.

Anònim ha dit...

Sr Marcel·li, si no aconseguim fer fora al Clapes, no pateixi, li robem la cadira i haura de fer el programa dret.
Lluis

Anònim ha dit...

El tema de stillfree, es una premiada campanya de publicitat. En siscu molina ho ha explicat avui a la ser.

Anònim ha dit...

Sento haver enviat això abans per email. Ho repeteixo aqui.

He de dir que té raó de que el Toni no queda bé a la tele. Tot el que m'agrada a la radio, mai ha aconseguit que m'agradin els seus programes de tele.

Em sap greu.

Anònim ha dit...

i en clapés fa xup xup!

Unknown ha dit...

Avui al programa dieu que a partir del video del congres no es creguem tot el que surt i va i.................pataxamp.......el Sr. Marcelí (aquest ja no pasa pel cel, va directament a la reencarnació, no hi ha qui o que el mati) llança aquest RUMORrrrrrrrrr. Que, ens ho creiem o es un globus sonda com els polítics.
Mira pasem-ho bé aquest any i l'any que bé, tonto l'últim.
PD.; del programa només em sobren quan us poseu malparlats amb el vident, doncs ho escolto amb els meus fills, el gran nascut a primers de juny semblant a la nena del Clapes i no es gaire "instructiu".

Anònim ha dit...

Si en Toni Clapés se´n va, ens quedarem orfes d´intel.ligencia, serenitat, bon humor i ben fer, però serà la seva decissió. I aixó s´ha de respectar.
Si es per questió de diners, proposo una col.lecta de tots els oients, a fi i efecte de que pugui anar tirant un temps més...
De totes maneres, el programa, malgrat dirigit per ell, no es solsament ell, son tot l´equip que fan que el programa sigui un bloc consistent, sense esquerdes, homogeni, amb una base culta important, malgrat les collonades de les modes i de les xerrameques xafarderes, que no son tan elevades de pensament.
Suposo que a altres els hi està bé.

Anònim ha dit...

Doncs miri Sr. Marcel.lí millor per a vosté!
Així sense el Clapés ja no hi haurà ningú que li faci ombra i podrà condiur el programa vosté solet!

Clar que si vol ajuda, sols que m'ho digui ;-)

Anònim ha dit...

Un conegut locutor de Rac 1 m'ha confirmat que en Clapés marxarà de l'emisora tan aviat quan acabi el contracte, es veu que els directius estàn més que avorrits de les seves insolències. es veu que marxa cap a Madrid a presentar amb el la igartibure (barbie gigante)el "corazón de entretiempo"

Anònim ha dit...

Senyor Spin, pongase una peluca por favor!

Anònim ha dit...

JO vaig anar al cole amb el Clapés i l'haurieu d'haver vist cada dia prenent els entrepans de la gent a l'hora del pati....i mira-te'l ara, un crack...

Anònim ha dit...

Estic d'acord amb el d'abans....SPIN, amb perruca ja!!!

Anònim ha dit...

Segons els últims rumors es cert que torna cronicas marcianes amb la seva gran nova estrella: el showman toni clapés. QUE FUERTE.QUE FUERTE.QUE FUERTE.

Anònim ha dit...

senyor Marcel.lí.........només tres paraules..........

endevant les hatxes !!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

per cert. arregli l,hora del blog...que surt a tres quarts de quinze !!!

Anònim ha dit...

Doncs si en Toni marxa, que el programa sigui per el Sr. Marcel·lí. El programa es podria dir per exemple: "Avi Parc".

Anònim ha dit...

Sr. Marcel.li, vosté es l´autentica ànima del programa, si marxa en Toni, cosa que lamentaria molt, vosté es pot fer càrrec del programa, ja veurà que te molts seguidors.

Xaila
La presi del seu club de fans

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint