d’octubre 13, 2006 No marxin, encara no ho han vist tot! Orgies dels peluxos a Eurodisney.

Els directius de la Disney van de corcoll amb la una broma que van muntar els personatges d’Eurodisney mentre esperaven per fer el seu espectacle. Sembla ser que estan una mica farts de fer sempre la mateixa comèdia i van improvisar una petita orgia mentre esperaven per desfilar. La cosa és molt innocent i per suposat que ni s'arriben a treure les disfresses, però algú va enregistrar la juguesca amb una càmera oculta i, com sol passar en aquestes ocasions, va acabar penjada a Internet. Els directius d’Eurodisney han dit que han pres les mides “oportunes”, que ja em direu què vol dir això: que els han fet cursets de reeducació sexual a la Minnie, el Pluto i companyia, que han prohibit les càmeres ocultes als camerinos o que han fet fora tots els qui anaven dins de les disfresses? Quina vida més dura, la de la gent que va dins dels peluixos que tan contents fan els xiquets.... Mireu el vídeo i jutgeu si n’hi ha per tant:
del.icio.us

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bo Xavier, he vist sa noticia a catalunyainformacio i no trobava el video a youtube (sols te un tag, partty) i ves por on tu el tens penjat, molt bo.
Amb el video no crec n'hi hagi per tant...pero va com va aixo.
Enhorabona a tot el programa

Anònim ha dit...

I això que ha passat a França... Arriba a passar als EUA (com són tan puritans, alguns) i es munta un escàndol com el del pit de la Janet Jackson...!
Però vaja, al cap i a la fi, són animalons (un ratolí, un gos...) i ja se sap que aquestes bèsties, quan estan en zel...

Franchu ha dit...

JUAS JUAS JUAS!!! Ostres quina partida de caixa, jejeje, quin riure, ara observeu que el més necessitat de tots ells es en Goofy té unes necessitats imperioses de copular...jejeje

Salutacions,

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint