d’octubre 01, 2006 NO QUEDIS AMB ELL, NOIA!!!!

¿S'està convertint EEUU en un país de revenges? La pàgina dontdatehim.com sembla indicar que és així. En aquest lloc, les criaturetes que han creat l'assumpte pengen fotos, perfils i descripcions d'homes que presumptament han enganyat les seues anteriors parelles. I he d'insistir amb això de presumptament, perquè sembla que ara qualsevol es trova qualificat per exercir de jutge. No pose en dubte que els homes que apareixen a la pàgina siguen unes males peces, però ¿com podem estar segurs que és així? ¿com podem estar segurs que, per comptes de ser uns barruts i uns mamons que s'aprofiten de les dones no són, a més a més d'això víctimes d'una venjança d'alguna ex amant amb massa ràbia? ¿Com podem saber qué són veritat totes les acussacions que se'ls fa? Jo no sóc partidari dels judicis alternatius i menys a la xarxa. A més, em sembla una mica fatxa fer passar qualsevol per la vergonya pública de veure's "penjats" a la xarxa, encara que siga un barrut. ¿Què en penseu vosaltres?
del.icio.us

3 comentaris:

Anònim ha dit...

He visitat aquesta web i n'he tret un parell d'impressions:

1- La web està molt ben feta. Tècnicament és molt bona i es nota molta, moltíssima "professionalitat". Què vull dir amb això? Doncs que com a tantes altres webs, el seu objectiu és , fonamentalment, econòmic. El seu volum de visitants és altíssim i suposo que la publicitat gratuïta que han aconseguit en parlar-ne del tema i de la web, als principals diaris nordamericans, a programes de TV i a la xarxa, els ha fet crèixer una barbaritat. Que la web és ben professional es reflecteix amb qui l'ha fet, una companyia especialitzada en disseny-web de Miami. És a dir, van haver de fer una inversió econòmica inicial.

2 - No hi ha gaire publicitat però, i això em sorprèn. Només tenen anuncis de Google Adsense com en tenim d'altres webmasters més modestos (ho podeu comprovar aquí: LaWEBERA TopSoft - On tot és de franc, però ben poca cosa més.

Sí que hi ha un apartat de merchandising on venen samarretes, calcetes, bosses,... Tot per dones! (bé, algun paio malalt segur que es compraria també les calcetes). Suposo que aquí és on pensen treure profit inicial de la web i més endavant ja posaran publicitat ben pagada, quan tinguin un volum de visites diàries ben alt i estable, que el volen aconseguir amb aquest idea de "prevenir" a les dones sobre homes "poc fiables".

Si fos menys "professional" la web, si no tinguèssin ja un merchandising preparat amb el logo de la web, etc. em semblaria perfecta aquesta web, perquè segurament els testimonis de les dones tindrien una autenticitat, que ara poso jo molt en dubte. Segur que la meitat de les històries que hi han són pures invencions, com passa a la majoria de webs de contactes o semblants.

Finalment, a banda de dir que a mi no em sembla gens bé que ningú pugui donar dades personals tan compromeses com adreces o telèfons, juntament amb comentaris tan injuriosos (que si és un porc, que si és un bandarra, que si és un mal pare, etc.) crec que és bo saber que aquesta web, en principi, no podria funcionar mai així a Catalunya ni a Europa. Aquí s'incompliria la Ley de Servicios de la Sociedad de la Información y de Comercio Electrónico (LSSI).

Com a exemple, mireu aquest "comentari" que fan d'un tal "Omega "OTHANG" Morrell . No només li diu que és un mal pare, que ha abandonat els seus 5 fills, que ha posat les banyes a totes les dones que ha tingut, sino que la té ben petita ("desmentint el mite dels negres", això diu) i que a sobre es pensa que en sap de menjar "pussy", (si algú/na vol que li tradueixi que ho digui), quan no és així.

Només penseu una cosa: us imagineu que això surtís de vosaltres mateixos, amb la vostra foto mentre dormíeu, i mentint sobre tot això, com a venjança d'una antiga nòvia? A mi se'm posen els cabells del "pussy" de punta, que diria el Boris.

Salut i República!

Xavier - Salou - Catalunya
LaWEBERA TopSoft - On tot és de franc

Xavier Vidal ha dit...

Tens tota la raó, Xavier, i la contradicció de la publicitat és palesa, tot i que, coneixent tot allò de purità que té la societat americana, es possible que algú perda diners només per la satisfacció bastarda (en la meua opinió) de vore com els que fan coses que no estan d'acord amb els seus ideals pringuen i passen la vergonya pública. Són així, molts americans. Salut!

Anònim ha dit...

no estic 100% segur, pero l'altre sia escoltant un programa d'una altre emisora van dir que l'estat de Texas penja informacio a la web dels presos ajusticiats. no només fotos, etc, sino que a més penja les ultimes declaracions dels comdemnats i fins i tot arxius mp3 amb el so de l'execució.
el debat de la privacitat es molt gran, pero quant el teu propi estat publica coses així (o fa publiques les dades de pedarastes que ja han sortit de la presó) es dificil critica (o evitar) que webs com l'esmentada sortin a la llum.
des d'un altre punt de vista, haig de dir, que en part com a fenomen, em sembla força logic. es a dir, en una internet on qualsevol pot penjar fotos privades (o gravacions privades) a una web (o forum) es logic que es formi una "reacció" contra aixo (encara que ho mes normal es que paguin justos per pecadors)

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint