d’octubre 05, 2006 On estan els maleïts mitjons cada matí???

Em perdonareu la frivolitat, però resulta que més d'un s'haurà trobat al matí que no troba els mitjons. Jo no sé quin misteri hi ha amb els mitjons però mai trobes els que vols quan t'alces de bon matí i, quan els trobes, resulta que no fan parella. Da Vinci va mirar d'explicar-ho i no ho va aconseguir. També Newton des del punt de vista físic; Espinoza des del filosòfic i Pierce des del semiòtic. I res de res. Molts segles després que l'humanitat haja buscat una explicació a tan intrincat fenòmen, sembla se que el fenòmen està explicat: ELS MITJONS TENEN VIDA PRÒPIA!!! Que no?, mireu això:
del.icio.us

9 comentaris:

Anònim ha dit...

ei mireu quines coses mes rares escriu aquest tiu. Sembla que no hi sigui tot. Deuen ser capitols?
Marta Salat Pros
L'Ametlla de Mar

Anònim ha dit...

ei mireu quines coses mes rares escriu aquest tiu. Sembla que no hi sigui tot. Deuen ser capitols?
estoyacabado.blogspot
ho sento no havia ficat la direcc

Marta Salat Pros
L'Ametlla de Mar

Anònim ha dit...

Marta vas errada el blog es diu yanocreo.blogspod.com, i no son coses rares, són parides!!! encara que com a minim no hi ha publicitat. Un blog com un altre. que en penses Vidal?

Xavier Vidal ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

hi ha gent que apura tant els mitjons que van sols a la rentadora. caminen sols.
quin fàstic !!!

Xavier Vidal ha dit...

És divertit, igual resulta que forma part d'una cosa més llarga, però, com a mínim, no emprenya amb anuncis i cosas així, com diu el josep. A mi m'ha fer riure

Anònim ha dit...

bluf?¿ potser...
--------------------
per cert xavier, fa dies comentaves per la radi l'intercanvi d'episodis de series de tv per internet. doncs bé, m'acabo de descarregar l'episodi (i els subtituls) del primer episodi de la nova temporada de Perdidos; ho curios es que el varen emetre ahir a la nit....es a dir han trigat menys d'un dia a penyar-lo a l'internet (per cert, no he fet servit cap programa de P2P sino una descarga directa; algun dia, potser s'hauria de "debatre" per on s'intercanvien mes arxius, si per l'emule (i similars) o per les descarregues directes).

namaste

Anònim ha dit...

Jo tmbe mhe descarregat el primer episodi de la tercera temporada de Lost i ara quan surti de qrrar, empalmare el toni clapes amb en John Locke.

Namaste i cuidado amb els others!

PD: com pot ser q una peazo serie com Lost, vulguin posarla a Tv2 per falta daudiencia? Mala promocio, pesim horari i a sobre cremen els capitols de 3 en 3.

Anònim ha dit...

laltre dia em vaig trovar el paco martinez soria pel carrer, sujuru.
Quan li vaig preguntar q fotia comprant un interviu si estava mort, em va dir q no, q viu al pis del parada i q es pasa el dia fent obres de teatre al sjavascript:void(0)
Publish Your Commenteu rebedor.

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint