d’octubre 08, 2006 Software per saber si els polítics menteixen

Respireu tranquils, polítics del món i també els d'aquí, que encara no els tenim, però el Director General de Google, Eric Schmidt, ha dit que en cinc anys tindrem programes que ens faran saber si els polítics menteixen o diuen la veritat. No será com la máquina de la verdad de Julián Lago, sinó que es tractarà, probablement, d'un programa online que permetrà, quan un polític parle, saber si el que diu és cert o no, mitjançant bases de dades creuades que comprovaran si les dades que dona son correctes, si les promeses que fa es contradiuen amb altres que va fer, o amb altres que no va complir, o fins i tot les podrà comparar amb les que han fet altres membres del seu partit. Això, combinat amb sofware d'anàlisi de les inflexions de la veu i de les expressions facials, ens donarà una aproximació molt acurada de si un polític menteix o no. Així ho creu Eric Schmidt i Eric Schmidt no és un pelagats, precisament. Ara la pregunta és, ¿volem saber del cert si els nostres polítics menteixen? ¿O bé només ens agradaria saber si són o no sincers "una mica", és a dir, per orientar-nos? ¿Què passaria si resultara que ho podíem saber del cert, si diuen o no la veritat? ¿En quedaria algun per votar? Es més: ¿qui s'hi posaria, si no n'hi ha un pam de net enlloc? A més, siguem sincers, si els polítics tan sols ens pogueren prometre la veritat, quina realitat més pobra ens podrien oferir, no creieu?
del.icio.us

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Francament, el Sr. Google s'ho podria estalviar.

Els polítics menteixen. Pregunti-ho a qualsevol, tothom so sap.

Sort que el seu invent es podrà reaprofitar per altres ocasions més útils, com saber si és veritat que la Sara Montiel té 60 anys!!

jeje

Anònim ha dit...

Seria més divertit (i efectiu) que anesin al Dolce Vita (o algun programa per l'estil) i es tiressin els trastos pel cap.

Anònim ha dit...

Si es fa amb polítics, peta la màquina. SEGUR!

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint