d’octubre 10, 2006 Sr Marcel·lí: Escolteu bé. Segons m’ha dit un polític molt important...

Déu vos guard.

El que llegireu a continuació és verídic. Tant cert com que Déu Nostre Senyor va ressuscitar el tercer dia. Les persones que m’han explicat els successos mereixen tota la confiança. I si amb el temps es descobreix que res no és veritat, demaneu explicacions als responsables. Jo només em dedico a escriure quatre ratlles pels qui tingueu la paciència i la voluntat de llegir-les. Així sigui.

Escolteu bé. Segons m’ha dit un polític molt important, de primera línia, està “todo atado y bien atado” de cara a l’endemà de les eleccions al Parlament de Catalunya. Tothom ja té coll avall que guanyarà Mas i el que es veu que ja està decidit és que el PSC li donarà suport a Catalunya, aquella mena de suport tan bonic que “faig veure que no som amics cara a la galeria i després tots fem pinya”. Per contra, CiU ajudarà al govern d’en Zapatero a Madrid i així sentirem tocar campanes de noces al pont aeri. En aquest casament, com passa en tots els casaments, qui hi sortirà perdent serem els convidats. Ens tocarà pagar un bon regal, per quedar bé, i ens tornaran un dinar amb una trista vedella com una sola de sabata i amb bolets de pot. I encara gràcies.

I encara una altra. Recordeu el partit de la Supercopa d’Europa jugat a Mònaco el mes d’agost entre el Barça i el Sevilla? Aquell partit tan galdós que els blaugranes vam perdre 3 a 0? Doncs hi ha una persona que m’ha jurat (i que es mori ara mateix si no és veritat) que hi va haver sis jugadors del Barça que van arribar torrats com un all a les sis del dematí a l’hotel de concentració. Així va anar després el partit. Qui eren els jugadors? Només cal que mireu les imatges de les jugades i veureu com les pilotes llisquen dels peus com si tot el camp estés untat de mantega. Esperem que diumenge que ve, en el Barça-Sevilla de lliga s’hagin descuidat la mantega a la nevera i es recordin que anar a dormir d’hora va molt bé per després rendir al camp.

Per avui ja en teniu prou. Les coses grosses me les guardo per més endavant.

del.icio.us

5 comentaris:

Franchu ha dit...

Segur que tot es cosa del grup de vindelbel Sr. Marcel.li...

Unknown ha dit...

jejeje, ja sé quina és la font de la Supercopa.

En quant al pacte PSC-CIU, la cosa és be certa, tot i que tothom ho negarà.
qualsevol altre pacte que no fos aquest perjudicaria al PSOE al 2008, i això ho saben molt bé.

Unknown ha dit...

http://www.p2pnews.org/index.php?name=News&file=article&sid=488
que us sembla aquesta notícia?

Unknown ha dit...

podriem teletransportar junts el mas i el montilla, a veure que surt....
i una barreja del clapés i del seyor marcel·lí....
ARGGGHHHHHHH!!!!!!!!!!1

Anònim ha dit...

Això dels jugadors del barça i la final de Mónaco ja fa molt temps que circula. Sr Marcel·lí, esperem que tingui els informadors mes actualitzats. Per cert, per quan l'Ondas al Versió, Sr Marcel·lí?

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint