d’octubre 04, 2006 A tota virolla i amb la cartera plena... el rei del món!

Els Mossos d'Esquadra han exampat una altra colleta de ricatxos que venen a cremar roda a les nostres carreteres a tota virolla. Sembla que els agrada el nostre asfalt, les nostres autopistes o que aquí hi tenen més tolerància que a altres llocs. Aquí us deixe un video de la famosa Carbon Black, tot i que a Google Video o a Youtube en teniu molts més si us hi voleu entretenir.


del.icio.us

10 comentaris:

Anònim ha dit...

estic segur que el senyor Marcel·lí amb la seva tartana podria deixar endarrera a tota la jovenalla aquesta. La experiència és un punt.

Anònim ha dit...

A Salou hi viu (bé, lògicament de forma esporàdica) un anglès que (diu ell) que va participar a la Cannonball de l'any passat. No sé pas si és veritat o és una fantasmada seva, però els calés li surten per les orelles, o sigui que no m'estranyaria gens que fos veritat (té 2 Porsches).

Potser del que no és gaire conscient la gent és del menyspreu amb que aquests "ricatxos" parlen dels països del sud d'Europa, inclosa França i el nostre.

Per cert, si algú té un bon "carro" i unes 4.000 lliures, ja pot anar omplint aquest formulari per còrrer a la propera Cannonball.

Salut!

Xavier - Salou

Anònim ha dit...

El que no pot ser es que els parin els mossos i els multin amb 300-600 euros!!! a nosaltres segur que ens posarien el doble de multa, ens treurien punts i amb sort dormiriem al cuartelillo!!!
Una vergonya.

osamacule ha dit...

Xavi, aprofito i t'assalto amb un dubte. jo també tinc un bloc i des de fa uns dies és impossible posar-hi videos des de YOUtube. A veure si ho pots investigar. Merci

Xavier Vidal ha dit...

Hola Osmancule. Supose que dels dos blocs que tens et refereixes al de Bill, no? Jo també hi vaig estar donant voltes a com posar el video de youtube. Al final, és tan senzill com copiar el codi que apareix a mà dreta, on posa "embed". Vas al video que vulgues penjar, copies el contingut de la casella "embed". Llavors, vas al quadre d'edició del teu bloc, punxes en html i l'enganxes tal qual al final. Si tot va bé, es podrà veure el video al teu propi bloc. Prova-ho i em dius si et rutlla o no. Salut!

osamacule ha dit...

Xaviiiiiii

Crack, moltes gràcies!!! Em sembla que ja ho tinc. el que no entenc és com vaig poder penjar els videos directament des de la pàgina de youtube (fent-te usuari) i ara ja no funciona, tot i que si ho inetentes et diu que en breus minuts el video estarà penjat al teu bloc. És possible que el que intentin és que emigris cap al betabloc?? Però quina difere`ncia hi ha, amb els blocs normals??

Merci per tot

Anònim ha dit...

Simplement tristíssim!
Aquesta gent posa en perill la vida dels altres fent curses per les nostres carreteres!
SI volen correr que lloguin la pista del circuit i que s'inflin a cremar benzina!
Els videos m'han deixat ben corprès!

Anònim ha dit...

No hay derecho que a nosotros nos traten como delincuentes y a estos niñatos encima los saquen por la tele.No hay derecho.
Señor Cañellas ¿ a que espera apuntarse?
Petons per a tots

Xavier Vidal ha dit...

Hola de nou, osamacule. És possible que hi haja una mica de joc brut, però és més fàcil que la cosa siga tècnica que "polítca", diguem. Jo no m'he fet usuari de youtube i agafant el codi en enganxat-lo directament funciona. Amb Google Video és una mica més complicat, però també et genera un codi que si l'enganxes et funciona. Ah, una cosa. De vegades, si vols fer una visualització prèvia del post amb el video abans de pujar-lo, a la que tornes, et dona una errada de html, però és un bug seu, crec, que per previsualitzar inclou algun tipo de símbol que fa que no rutlli. Si et passa això, simplement tornes a enganxar el codi, li dius publicar i avall, tot solucionat. Salut!

Anònim ha dit...

Jo faré la Cargolball, només podran participar Seat 600. Serà una cursa sense regles entre L'Hospitalet i Castellfollit de la Roca.
Només podran participar Seat 600, sense modificacions de motor. Que no es coli un 600 amb motor d' un Audi TT

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint