d’octubre 12, 2006 Una frikada per riure i... pensar?

Fa dies que volta aquest video per la xarxa i per fi m'he decidit a penjar-lo perquè es una cosa "bollywoodenca" tan friki (l'Espín estarà encantat en quan ho veja!) que jo no sé què pensar. Fa riure, sí, però també, quan ho veus, t'entra una miqueta de tristor. Digueu-me que sóc raret, però veure aquella personeta, que segurament té un contracte en tota regla i ha cobrat el seu bon jornal per fer això... té un punt de contradicció. Bé, serà millor que el mireu, si encara no ho heu fet: Què voleu que us diga, serà la plutja o el que siga, però cada vegada que mire aquesta escena, al mateix temps me'n ric però també se'm eixuga una mica el riure a la boca. Per cert, no us recoda una mica al famós bebé Ugachaka, que ara torna amb l'Ally McBeal?

del.icio.us

2 comentaris:

Anònim ha dit...

A mi no em va agradar (ni m'agrada ara) aquest video, que supera de llarg el bon ghust que ha de tenir qualsevol xorrada per ser digna de qualificar-se com a "freak".

Caldria que molta gent fins i tot, mirés (o tornés a mirar, tot i que dubto que hi hagi gaire gent que l'hagi vista) la pel·lícula Freaks, del Tod Browning, perquè potser ajudaria a fer una mica més de cultura i a no fer servir el terme "freak" per tot arreu.

Per cert, amic Vidal, al blog han començat a sortir banners publicitaris dels més molestos que tenim a la xarxa. Això és degut a que has posat el comptador de visites de Nedstaats (bé, ara es diu webstats) i que si bé era el típic que posàvem a les webs als anys 90 i fins fa ben poc, des que ja no és veritablement gratuït, per mi, és una porqueria.

Vaig escriure fa temps sobre la mer... de canvi que van fer amb el comptador aquest. Si algú la vol llegir, que faci click aquí.

Salut!

Xavier - Salou
LaWEBERA TopSoft - On tot és DE FRANC!

Xavier Vidal ha dit...

Tens raó, Xavi, és molest el tema dels banners, tot i que ja no solen aparéixer. De tota manera, això s'està canviant i en breu s'acabarà quan en pose un de totalment gratuït. Gràcies

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint