de novembre 16, 2006 Com baixar el Windows Vista RC1 gratis i legalment!

Com tots sabeu, a finals d'aquest mes es presenta a les empreses el nou sistema operatiu de Microsoft, el Windows Vista. És una aposta molt forta de Bill Gates per seguir controlant el mercat informàtic mundial. El Windows està instal·lat en gairebé nou de cada deu ordinadors del món, així, estadísticament, acabarà en molts dels vostres ordinadors amb tota seguretat. El 30 de gener de l'any que estarà a totes les botigues, però si el voleu provar abans (una cosa que a mi m'encanta, provar sistemes nous) el podeu descarregar gratuïtament si teniu un correu de Microsoft, un hotmail amb la nova versió, el Live Mail. Tan sols teniu que anar a aquesta adreça d'Internet i acreditar-vos. Al final del procés us donaran uns links on descarregar-se el programa totalment de franc i també un número de sèrie totalment legal. Així de fàcil. Difícil de creure, veritat? Doncs és com sona. També us podeu baixar per provar la que serà la substituta de la actual Microsoft Office, la versió 2007 seguint el mateix procediment. Probeu-los i després deixeu comentaris sobre què us ha semblat l'experiència.
del.icio.us

13 comentaris:

quitus ha dit...

uy....pensar en canviar ara el sistema operatiu...quant no fa ni un any que tinc l'Xp, fa molta mandra. Despres esta tota el problema de les prestacions y requeriments mínims...
per cert en aquesta direccio (si es que no m'he equivocat) us podeu baixar un programa que basicament us dira si el vostre PC es capaç de suportar el Vista o no... http://www.microsoft.com/latam/windowsvista/getready/upgradeadvisor/default.mspx

Anònim ha dit...

suposo que també porta els virus posats no?

Anònim ha dit...

Ostres, quin patiment ara haver de canviar de windows. Caldrà fer-ho, perquè sinó quedes out en dos dies, però cada dia se'm fa més feixuc això d'anar actualitzant softwares diversos...
Per cert, que no acabo d'entendre les raons que pot tenir Microsoft per regalar el nou Windows. Suposo que són versions completes i no Beta d'aquestes per fer proves, no? Potser és perquè t'hi enganxis i, d'aquí a 6 mesos et diu que et compris l'original o no et deixa fer anar el PC...

Anònim ha dit...

hoostia oscar tb aqui j0j0j0

poses linux hooome!!!!

Xavier Vidal ha dit...

si, linux va bé, jo fa temps que faig correr suse, però està exenta de problemes i en una altre disc dur tinc el vista instal·lat i la veritat és que fa patxoca, tot i que has de tenir un maquinon per fer-la córrer amb garanties. salut a tots!

Anònim ha dit...

Hola a tots!!!

Només una cosa si decidiu provar tot el que dona de si el nou Windows Vista (que realment, si ho pots fer anar, és impactant): CAL TENIR UN TROS DE MÀQUINA QUE T'HI...(això!)

I, per descomptat, no feu cas dels requeriments mínims que diu Microsoft. Amb 512 Mb de RAM no cal ni provar-ho. Per començar: un mínim de 2 Gb! i una super targeta de video perquè "ruli" l'efecte visual del Windows Aero.

Si voleu veure un video-demostració del Windows Vista, feu click aquí (és molt bo!)

Però si després us adoneu que tampoc no cal fer tanta despesa per al final desaprofitar el PC amb un nou Windows que devorarà tots els recursos de hardware, feu click aquí per saber com aprofitar al màxim el vostre vell ordinador i fer-lo anar com un "maquinon".

Per cert, si esteu llegint aquests comentaris en una finestreta petita, feu click amb el botó secondari i obriu els links en una nova finestra o pestanya, per facilitar-ne la lectura

Salut!
Xavier - Salou
LaWEBERA TopSoft - On tot és de franc

quitus ha dit...

la capa aero, a part de xupar recursos, serveix d'alguna cosa?¿

Anònim ha dit...

Companys, que bo!

Quina gràcia m'ha fet sentir la dona que ha parlat aquesta tarda de Microsoft al programa... 800 Mhz de micro i 512 Mb de RAM, deia...

Si us plau, que es pensen que som ximplets o què? El Sr. Marcel·lí té tota la rao: només pensen a vendre de software i hardware (nous PC) i res més.

Missatge per al TONI CLAPÉS: al teu "vell" ordinador, on tenies el Windows 95, has d'instal·lar-te aquest sistema híbrid, el 98lite, amb el que aconseguiràs que la teva màquina vagi com si fos un PC d'ara: plena connectivitat amb tots els perifèrics, estabilitat, seguretat, USB en calent i sense drivers,...

He de fer unes quantes captures de pantalla d'un vell ordinador que tinc, amb 32 Mb de RAM i un Processador Pentium I (no és broma), amb el que no només treballo amb l'Office XP, per exemple, sino que ho faig tant o més ràpid que amb un Pentium IV i 1 Gb de RAM. No és broma!

Salut!

Xavier - Salou
LaWEBERA TopSoft

Anònim ha dit...

A mi em sembla que esteu escrivint sense saber de que va el tema. Jo tinc el Windows Vista instal·lat en un PC amb una tarja gràfica de 256 Mb DDR i el va de conya. Tinc un Pentium VI a 2,8 i 1 Gb. de RAM. Ni es el que diu Microsoft ni es el que dieu vosaltres. Em dedico al software per empreses desde fa molts anys i us puc assegurar que tots els programes que van en XP, també corren en Vista. I en quant als dispositius que no son reconeguts automàticament només cal cercar una mica per les WEB dels fabricants i els trobes sense problemes. Per cert, els PC's que suporten Windows Vista no es denominen Vista Ready, sino Vista Capable. A veure si abans de parlar ens informem una mica.

Anònim ha dit...

Que déu ens agafi confesats...ja se sabia que tard o d'hora el windows XP es veuria suplantat per una altra versió pero a la gent que hi entenem poc i ens costa tot això és un maldecap afegit..
Això mateix vull saber jo, si el programa sencer ens l'haurem de comprar, i original, és a dir, si només servirà pel nostre ordinador, personal i intransferible..
El que dieu de la memòria de l'ordinador i les característiques bàsiques, doncs espero que ens serveixi, perquè com vau dir ahir al programa, no està la cosa per comprar-nos un ordinador cada dos anys..
El funcionament pel que veig, xavier salou, és molt semblant, sort que no han tret el tipus finestres, que això ho fa més clar.
Salutacions.

Anònim ha dit...

Al company anònim (em refereixo al darrer, perquè al que diu "A veure si abans de parlar ens informem una mica" més val ni contestar-li):

Sí que és veritat que és semblant al Windows XP. De fet no és més que un XP tercera edició, perquè després de "tastar-lo" (la RC1) durant unes setmanes i amb un ordinador a la feina no aporta absolutament res de nou, que ara mateix no es pugui aconseguir amb software lliure aplicat sobre Windows XP. I pel que fa a les suposades millores "estètiques", doncs bé, jo mateix faig servir el Windows XP, "requetemodificat" amb el XPlite (si el vols conéixer, obre una nova finestra fent click amb el botó secondari del ratolí aquí) i amb un "tema" no oficial amb el que vaig canviar per complert l'apariència del XP. Si vols una barra com la del MAC, també la pots instal·lar i hi han milers de formes d'actualitzar estèticament el teu W-XP, que semblarà que "estrenis" sistema operatiu. De veritat que pagar tot el que demanaran pel Windows Vista (diuen que costarà uns 150 €)és absurd.

Per cert, ja hi ha un programet per "petar-se" el suposat sistema de seguretat del Windows Vista que impediria poder instal·lar-lo en més d'un PC. Això no és nou, perquè amb el Windows XP Home ja ho van intentar -amb allò que en 30 dies t'havies de registrar i tal- i en poc temps ja havien creat els nostres amics hackers unes quantes eines per evitar-ho.

En fi... qui vulgui el Vista, que passi per la seva xarxa P2P més propera.

Salut
Xavier - Salou

Anònim ha dit...

Windows Vista ja està PIRATEJAT abans de sortir al mercat!!!

Si ho voleu provar (essent tots conscients que és il·legal, d'acord?) només heu de buscar un arxiu que es diu: "Windows Vista Final BillGates" on ja sabeu...

Incorpora una clau de producte que només permet instal·lar-lo. Tanmateix, també porta un crack d'activació que fa possible fer servir les claus de les anteriors versions beta o RC per tal de validar-lo.

En aquesta web penjaré un programeta (aquest sí que és legal) que permetrà, a més, reduir el tamany i els requisits de hardware de Windows Vista.

Per cert, crec que el programa aquest de Microsoft per "regalar" llicències per a la RC1 ja s'ha acabat.

Salut!
Xavier - Salou

Anònim ha dit...

Windows VISA? NO GRÀCIES!

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint