de novembre 26, 2006 Desmentit de Renfe sobre l'entrevista al "presumte" senyor Del Moral

Davant l'enrenou provocat per l'entrevista al presumpte senyor "Del Moral", Renfe ha publicat un comunicat que reproduïm per l'interès d'aclarir les coses definitivament:


"Renfe aclara que la emisora RAC1 realizó una entrevista ficticia en clave de humor a un supuesto portavoz de la empresa

27-nov-06.- Renfe desea aclarar que entre sus empleados nunca ha figurado Ernesto del Moral, supuesto portavoz de la empresa que atendió al programa “Versió RAC1” de la emisora catalana RAC1 en dos ocasiones en las últimas semanas. Se trata de una parodia en la que la emisora, en el contexto de los problemas que se han sucedido en el servicio de Cercanías de Barcelona, realizó una entrevista ficticia en clave de humor a un supuesto portavoz de Renfe interpretado por el humorista Xavier Deltell. Deltell exageró las reacciones de un portavoz oficial hasta el absurdo de culpar a los ciudadanos por usar el transporte público, o mezclar al mismo tiempo cuestiones técnicas, políticas, administrativas y sociales sin sentido alguno.

Algunos usuarios de Renfe en Catalunya han mostrado sus quejas sin darse cuenta de que se trataba de una parodia. Ante la confusión generada por este programa de humor la emisora RAC1 ha aclarado en antena que Ernesto del Moral es el nombre con el que se decidió bautizar al supuesto portavoz de Renfe. Asimismo, el programa “Versió RAC1”, ha publicado en su blog la misma aclaración (http://versiorac.blogspot.com/),

Renfe espera con esta aclaración deshacer este malentendido a todas las personas que puedan haber sido objeto de esta confusión, sin perjuicio de expresar el respeto por todos los géneros de comunicación, incluida la parodia y el agradecimiento a la emisora que ha accedido a dejar claro que se trata de “...un gag de Xavier Deltell en el papel del señor del Moral y que son bromas típicas del programa de hacer personajes y cargos inexistentes... pensamos que los oyentes ya están acostumbrados...” .

del.icio.us

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Sou els millors!

VAig sentir al molt honorable Sr Del Moral en directe i la veritat és que no vaig pillar que era en Deltell fins més enllà de la meitat i ara fa dos dies un company que està vivint a Noruega m'envia el tall de veu com si fos real....

Seguiu així!

Ara tocaria Telefònica, Endesa i Iberia!

Ànims i endavant cracks!

pd: Toni, no et deixis amedrentar per l'abuelete Marcelí.... no saben el què es van perdre els de Catalunya Ràdio!

El pescador ha dit...

Vaja...vaig caure com un "pardillo",ja,ja...quina canya!!!
El que no ho comprengui que no escolti la radio, genial...espero que no me la "coleu" unaltra vegada...ja,ja.
Ferlicitats pel programa, peace and love
Un simpatitzan de Versió

Jordi ha dit...

Em preocupa molt que les actuacions del Deltell siguin tan creïbles. Això dóna que pensar que estem a un pais molt lamentable.
Més val que no feu broma amb l'involucrament de'n Toni Clapés i l'assassinat del Rus de Londres que encara el vindran a buscar.
Marcel·li els seus lectors necessitem una crida a la tranquilitat!
Ens pot ho pot donar des de la conselleria de conserjeria?

Alegria De La Huerta ha dit...

Vaya una heu muntat nois!!

Anònim ha dit...

Windows Vista ja està PIRATEJAT abans de sortir al mercat!!!

Si ho voleu provar (essent tots conscients que és il·legal, d'acord?) només heu de buscar un arxiu que es diu: "Windows Vista Final BillGates" on ja sabeu...

Incorpora una clau de producte que només permet instal·lar-lo. Tanmateix, també porta un crack d'activació que fa possible fer servir les claus de les anteriors versions beta o RC per tal de validar-lo.

En aquesta web penjaré un programeta (aquest sí que és legal) que permetrà, a més, reduir el tamany i els requisits de hardware de Windows Vista.

Per cert, crec que el programa aquest de Microsoft per "regalar" llicències per a la RC1 ja s'ha acabat.

Salut!
Xavier - Salou

Anònim ha dit...

Perdó, que aquest comentari d'abans havia d'anar al post del Windows Vista RC1. Perdoneu! ;)

Anònim ha dit...

Jo no m'ho acabo de creure. El to de l'entrevista és massa real com perquè sigui una conyeta.

Potser tenim censura en aquesta emissora també?

Jordi

edubartrina ha dit...

Realment sorprenent. Porto comentant amb tota la gent del meu voltant l'entrevista aquesta perquè me l'havia cregut, i ara l'hauré de desmentir.

FELICITATS PER FER-HO TANT CREÏBLE! Serà perquè Renfe em permet poder-ho fer?

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint