de novembre 15, 2006 El senyor Marcel·lí i els rumors sobre la tele...

Déu vos guard
Després de les eleccions, hi
ha molta gent que només està pendent de veure quin ball de càrrecs hi haurà a la Corporació Catalanarossos: en Josep Cuní i en Joaquim Maria Puyal sempre entren a les travesses de sondejats, però quan es parla d’aquests noms, ja és senyal que no seran. Que jo sàpiga a en Toni Clapés no l’han sondejat. I això que no es mou de casa al costat del telèfon. Però m’ha arribat el rumor que qui més sona, ara com ara és en Ferran Mascarell, que deix la conselleria de cultura per manegar la tele i la ràdio nostra. Tant se val qui hi posin, però sobretot, que tornin a programa “Magnum” que és l’única sèrie que pagava la pena de veure.

Parlant de tele, ja sabem què passarà al Cor de la Ciutat amb la Margarida Minguillón. Ja vam dir fa dies que la Cinta patia un accident de trànsit, quedava impedida i la vèiem amb cadira de rodes. Doncs es veu que aquí no s’acaben les desgràcies. Resulta que després de l’accident, i dels desastres consecutius, la Cinta farà cloc-i-piu. Tal com ho llegiu, els guionistes me la maten, pobreta. Això és un desgavell tan gran, que no sé pas si ho podrem resistir.

del.icio.us

6 comentaris:

Josep ha dit...

vostè ens està venent un rave, Sr. Marcel.lí

Anònim ha dit...

Senyor Marcel-lí, vostè és un sentimental!!!!

Anònim ha dit...

D'on ho ha tret això, si pot saber-se?

Anònim ha dit...

i Quan passarà, se suposa? només per curiositat

Anònim ha dit...

Doncs jo de moment la veig viveta i "coleixant", La Minguillón ´és un dels pilars principals del cor, com matar-la???

Anònim ha dit...

Si señor Marcelí, vosté tenía raó, d'on treu aquesta informació? Bé, doncs suposo que ara ja podem saber també que morirá, encara que els del cor ens ho posesin en dubte durant la setmana santa.

Salutacions!

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint