de novembre 18, 2006 Noves (i impressionants) fotos des del Google Earth

Aquests ulls omnipresent que ens vigilen constantment, siga nit o dia, que donen voltes per un univers que sospitem, que ens poden observar però nosaltres no a ells, que ens controlen els moviments, les anades i vingudes, potser els alenars fins i tot... vaja, el que són pròpiament els satèl·lits, doncs tenen un unificador que es diu Google Earth que acaba d'alliberar una nova sèrie de fotografies. Són fruit d'un acord amb l'Agència Espacial Europea i mostren alguns dels fenòmens naturals més impressionants.Tant que les paraules es queden curtes per descriure'ls així que serà millor que vos les pose i em calle ja!
del.icio.us

2 comentaris:

Blog del Rafael ha dit...

Com s'hi arriba?

Anònim ha dit...

Rafael, per tenir el Google Earth només has de clickar al google el nom o donar-li a la opció de dalt del buscador, on posa "más" o "més" si el tens en català.
Adins veuras un llistat de programes i abaix de tot a l'esquerre tens el google earth versió gratuita per descarregar. Ocupa poc i es baixa ràpid.
Realment és una passada, llàstima però que no estigui gaire actualitzat..he vist solars per edificar de llocs que conec, que fa un any o més que estan construïts, però per donar-te una volta pel món, montanyes, platges, volcans..està molt i molt bé.
A més a més li pots clikar la opció de veure carreteres i llocs d'interès.

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint