de novembre 20, 2006 S'ha de publicar el nom dels pederastes a Internet?

El debat no és nou, però està actualitzat perquè una pàgina anglesa que ha posar a Internet la informació dels pederastes a l'abast de tothom. La pàgina presenta totes les dades disponibles del pederastes que han despistar la vigilància judicial i dona els mitjans necessaris per denunciar-los si els veiem pel carrer o si estan vivint al nostre carrer. Tot i que no és la primera vegada que es publiquen les dades personals dels pederastes (tot i que sense els càrrecs concrets) sí que es tracta de la primera campanya a nivell nacional. Jo em pregunte si això és ètic, si és bo per a la societat fer pública la pena i estigmatitzar així aquestes persones. No les farà això encara més perilloses, més rabiüdes, al sentir-se acorralades i aïllades socialment? No ho tinc clar, si costarà més el mànec que l'aixada. Què en peseu, vosaltres?
del.icio.us

4 comentaris:

quitus ha dit...

ni de coña....existeix una cosa anomenada proteccio de dades, em sembla recordar...."La pàgina presenta totes les dades disponibles del pederastes que han despistar la vigilància judicial i dona els mitjans necessaris per denunciar-los "...si tenen les "dades" la que hauria d'actuar no hauria de ser la policia?¿?
--------------------------
canviant de tema, surrealisme pur, es a dir David Lynch. Per promocionar la seva darrera pelicula a obtat per aquesta solucció
http://www.youtube.com/watch?v=Ut6zdE8qWj0
pel que sembla existeixen problemes entre la productora (canal+) y el propi Lynch (temes basicament de metraje de la pelicula)

Anònim ha dit...

Sobre els pederastes... primer cal demostrar que son culpables, i si la justicia així ho considera crec que les persones tenim dret a saber amb qui convivim. Pero no només amb pederastes, sino amb els que maltracten les dones, violen o maten.
un cop aquestes persones han complert la pena i entren de nou a la societat, la societat hauria de ser capaç de donar-los ajuda.

Malevolant Alice ¬¬ * ha dit...

és veritat que el debat no és nou. jo el que em pregunto es què passa si a algú li passa pel cap denunciar el seu veí que li cau malament. em sembla molt xungo això. sabem de sobres que totes persones no son tan rectes ni tan serioses com per adonar-nos que estaríem acusant algú d'una cosa molt greu. a més, també correm el risc de fer, com tan sovint, un judici públic al marge de la llei (el "linchamiento" popular)...
estic a favor de saber quin tipus de gent viu a la meva escala, però no d'aquesta manera, que sembla fer safareig. aquestes coses tan delicades han d'estar en mans de la justícia, no de la multitud (si no aniríem tots a apallissar els pressumptes culpables, jo la primera, ho reconec).
S'ha d'anar amb compte.

Anònim ha dit...

[url=http://www.ganar-dinero-ya.com][img]http://www.ganar-dinero-ya.com/ganardinero.jpg[/img][/url]
[b]Toda la informacion que buscas sobre ganar dinero[/b]
Hemos hallado la mejor pagina web en internet de como ganar dinero desde casa. Como fue de utilidad a nosotros, tambien les puede ser de interes para ustedes. No son solo metodos de ganar dinero con su pagina web, hay todo tipo de metodos para ganar dinero en internet...
[b][url=http://www.ganar-dinero-ya.com][img]http://www.ganar-dinero-ya.com/dinero.jpg[/img][/url]Te recomendamos entrar a [url=http://www.ganar-dinero-ya.com/]Ganar dinero desde casa[/url][url=http://www.ganar-dinero-ya.com][img]http://www.ganar-dinero-ya.com/dinero.jpg[/img][/url][/b]

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint