de novembre 03, 2006 Tenir un ordinador allà on vages del món, el futur?

Una de les utilitats més pràctiques d'Internet és buidar els nostres ordinadors i emmagatzemar les coses fora. El següent pas, al meu entendre, és tenir també els programes a Internet, i, així, no dependre del lloc on estiga la nostra màquina. Crec que és, en certa manera, el que va passar amb els telèfons mòbils: deixaves d'estar esclavitzat al fil, a un lloc físic on estava el telèfon i podies tenir aquell servei amb tu allà on anares. Doncs Internet facilita donar un pas més enllà. La pàgina Desktoptwo ofereix un ordinador amb programari complet a la xarxa. Això significa que estigues a Alginet o a Melbourne tens el teu ordinador a la mà, amb tot tipus de programes i un disc dur d'un giga per guardar els teus documents. I sense pagar un cèntim de moment, tan sols cal registrar-se. Tens un pprocessador de texts, un Acrobat Reader, un client de correu, un reproductor de música, un disc dur virtual, un xat... Tu vas on vulgues, lleuger, sense res però saps que tens tot el que pugues necessitar del teu ordinador allà on hi haja una connexió a Internet. Jo crec que és el futur, buidar els nostres ordinador de casa i fer-los servir online. Vos recomane que ho proveu perquè de moment és de franc i facilita molt la feina. Feu les imatges grans perquè l'estètica del lloc també està molt cuidada. Ja em direu que vos sembla!
del.icio.us

6 comentaris:

jordi ha dit...

quant temps tardara google a comprar-ho??? si teniu una conta a google ja podeu gaudir d'algun d'aquests serveis, com processador de textots (txt, openoffice, doc, pdf...), full de calcul, pg web, blog, espai per fotos, ... només falta el desktop.

suposo que tot aixo deu anar lligat amb l'ordinador de 100 dollars (sense disc dur), pq ja esta online.

salut!

jordi

Alegria De La Huerta ha dit...

Jo faig servir un servei gratis que es diu CiteULike (http://www.citeulike.org). És un web on tinc emmagatzemats tots els papers (articles científics) que tinc per llegir o que ja he llegit. Permet compartir les cites d'articles amb d'altres persones registrades. És molt fàcil afegir una cita desde les pàgines tipus Science, Nature, Pubmed i d'altres revistes científiques ... quasi totes es poden consultar electrònicament. Referent al que dius en aquest post, aquest web permet pujar una còpia en pdf dels teus articles i així si marxes a un congrés o tens una reunió a l'altra punta del món, no cal que portis tots els articles imprimits a sobre, si no que pots accedir a la teva base de dades a CiteULike i baixar-te'l. Permet crear grups i així tot un grup d'investigació pot accedir a les cites dels seus companys. També permet afegir tags als articles i és una molt bona manera d'ordenar-los. És un servei que també té alguns punts negres, però bé ... només ho porta una persona i fa el que pot.

Xavier Vidal ha dit...

Té molt bona pinta la pàgina http://www.citeulike.org tot i que no sé quina capacitat té. De tota manera, és compatible usar http://www.citeulike.org com a medi de contacte i compartició de material i desktoptwo com a màquina virual on pots treballar i fins i tot arribar a guardar un giga. Salut!

quitus ha dit...

la idea es bona encara que te molts punts en contra (el mes basic es el de la seguretat; un ordinador que no es pot conectar a internet, en principi es mes segur que un que si si pot conectar). aixi doncs, s'ha de vigilar quines coses hi deixes allotjades allí, no fos cas que hi haugues algun tipus de filtracio. tanmateix, segueixes necessitan un ordinador per conectart-hi, no?¿, no es una paradoxa això?...
-------------------------
sempre he cregut que els japonesos els falta un bull....mireu aquest video i ja em direu....
http://www.youtube.com/watch?v=5sQw7KY7vRw&mode=related&search=

IgorCAT ha dit...

També crec que és el futur. Sobretot a nivell d'empresa, a nivell particular no sé si en té gaire. Jo vaig estar jugant una estona amb el EyeOS. És català, open source i es pot descarregar per instal·lar-lo al nostre servidor o fer-ho servir amb el seu servidor. Judgeu vosaltres mateixos.

Vaig bé!

IgorCAT ha dit...

M'oblidava: www.eyeos.com o www.eyeos.info(on podeu trobar la versió en català per provar)

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint