de novembre 14, 2006 Torna un clàssic per descarregar música de franc: mp3.com

Mp3.com va ser una de les pàgines pioneres en la descàrrega de música a través d'Internet. Fundada al 1997, va arribar a tenir més d'un milió de cançons per baixar fins que les cinc grans discogràfiques del món li van posar l'ull a sobre i els van cosir a demandes. mp3.com va pagar milions i milions de dòlars per evitar el que resultà inevitable, que fora venuda a Vivendi Universal el 1991 i, el que va resultar més dolorós, que s'esborrara el material musical que atressorava. Dos anys més tard, el domini va tornar a ser venuda a CNET Networks per la venda de continguts musicals, però el negoci no va acabar de funcionar mai. La notícia és que mp3.com es renova i oferirà milers de cançons per descarregar de franc. No s'espereu que siguen super-hits, sinó que serà música de conjunts i artistes independents. I els que no són de franc, es poden escoltar lliurement.Però el que és bo realment és que torne a haver una macro-plataforma no sols per baixar, sinó també per pujar. Moltes bandes podran, mitjançant un senzill registre, igual que els particulars, dipositar les seues creacions en el que va estar i podria tornar a estar, un dels més grans aparadors del món.Vos deixe un tema melòdic que a mi m'ha agradat especialment per si se'l voleu baixar. Sia!
del.icio.us

3 comentaris:

Anònim ha dit...

I tant que recordo mp3.com!!!

Va ser dels primers llocs on em descarregava mp3 ben gravats, quan resultava més difícil que ara aconseguir-ne. Fins i tot tenien un programa d'afiliats ben autèntic, que per posar els seus banners publicitaris a la teva web pagaven un centau de dolar per cada click. I pagaven amb taló que te l'enviaven a casa per correu!

Li faré una ullada ara.

Per cert, Xavier, tot just acabo de veure el link... Moltes gràcies!!!

I per als qui ens agrada, realment, això d'una Internet lliure i gratuïta, ha de ser un quid pro quo, així que (per començar)... vols triar-ne algun d'aquests banners per enllaçar amb aquest blog?
- BANNER 1
- BANNER 2

Ja miraré de fer-ne de millors i de minibanners que queden millor als blogs.

Gràcies, enhorabona pel blog i endavant les atxes!.

Xavier - Salou

Anònim ha dit...

Hola, tot i que no té res a veure, poso una pàgina on he trobat el video del fantasma de Hampton Court, del que heu fet menció aquesta tarda amb el mag Fèlix.
http://www.midiowa.com/cight/hampton_ghost_clip.htm

A reveure

quitus ha dit...

pregunta; amb les cançons de pagament (pero que es poden escoltar) com pensen evitar que la gent es gravi la musica amb l'ordinador (existeixen bastants programes gratuits que permeten gravar els sons que produeix l'ordinador). No te la pots descargar, pero si gravar?¿

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint