de novembre 29, 2006 Un euro per a la "Espe" que no arriba a final de mes...

Com sabeu, la presidenta de la Comunitat de Madrid diu a la seua biografia, escrita per Viginia Drake, "La Presidenta" que no arriba a final de mes i que troba a faltar les pagues extra. Després va natitzar i va dir que la frase s'havia tret de context. Doncs bé, la pàgina Periodismo Incendiario ha iniciat una campanya per a que "Espe" puga arribar a final de mes mitjançant missatges sms i PayPal on se li oferesca un euro. S'està preparant un web específic per canalitzar les donacions. La pàgina posa condicions molt estrictes per a les donacions: "El dinero será ofrecido a Esperanza Aguirre, haciendo indicación expresa de que debe destinarlo a paliar su maltrecha economía familiar (compra de alimentos para llegar a fin de mes, bajar los techos del palacete para que no gaste tanto en calefacción, profesor de golf...). La campanya durarà fins a l'abril de l'any que ve on es farà un acte públic d'entrega de diners a la "Espe" a veure si així pot refer les seus arques ben buides... Jo no pense donar-li un xavo, i vosaltres?
del.icio.us

6 comentaris:

Marc Gil ha dit...

Ni un duro, perdó euro.

Si a la gent li sobra la pasta que faci donacions a ONGs de debó, Intermon, Greenpeace, Amnistia, etc. N'hi ha moltes per escollir amb finalitats ben diferents.

A més, l'Espe ja guanyarà prou pasta amb el llibre...que amb la publicitat gratuïta que li estem fent tots plegats segur que algú se l'acaba comprant. Ja sabeu "és millor que parlin de tu, ni que sigui malament, que ningú en parli".

Salut!!

quitus ha dit...

però no era "marquesa" aquesta senyora?¿.........
------------------------

a veure si aquesta vegada, la meva aportació és més "valorada"....(és broma)
navegant per la web m'he trobat amb aquesta pàgina http://www.asahi-net.or.jp/~cs8k-cyu/
és d'un japonés (o d'un col.lectiu, ni idea) que es dedica a fer "videojocs clàssics". ostres a estat descargra-me'n un i tornar a la infantesa jugant al "SuperParodius".....Recomano el joc titulat "Titanion"....sembla que aquest vintage jugable està força de moda al Japó, on consoles com la PSP cpmten amb jocs inspirats amb els clàssics.....

Anònim ha dit...

Jo si que no arribo a final de mes, tambe em podrien fer una recolecta d'aquestes per mi. Els estaria agraït tot ala vida

Xavier Vidal ha dit...

Joanarcaic, tens raó, la pàgina és molt bona, tot i que una mica minoritària, pel tipus de jocs que hi han i, sobre tot, perquè està en japonés.... GRàcies per la recomanació! Salut!

quitus ha dit...

http://www.asahi-net.or.jp/~cs8k-cyu/index_e.html
creia que havia posat la direcció amb anglés, peró si no és així proveu amb aquesta nova direcció.....(a més hi ha una barra on es pot triar l'idioma que desitgis, anglés o japonés...almenys això em sembla recordar)

Alegria De La Huerta ha dit...

Ahir a El intermedio entrevistaven al Carrillo. Li va preguntar el Wayoming què s'havia endut de la política. Ell va dir que s'enduïa el haver conegut alguns persones bones i d'altres no tant bones. Però que de diners ni un, que de fet, desde que estava a la banda del periodisme arribava millor a final de mes que no pas abans. Al que el Wyoming va respondre que no com ara altres polítiques.

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint