de desembre 20, 2006 Delfin Quishpe més Matías Prats... un espectacle!

Ahir al programa vam posar l'impressionant vídeo de Delfin Quishpe que podeu vore a l'anterior post. A més, vam fer una versió del tema a duo amb Matías Prats que no vos hauríeu de perdre i que vos pose ací en MP3 i també ací per a que gaudiu del document... No us perdeu tampoc una visita al bloc del compare perquè no té pèrdua! Per cert, comenta al seu bloc que EUA ha pressionat al govern d'Ecuador per fer que es retire el vídeo de Yotube i ha estat censurat als EUA. "Delfinhastaelfin" comença a ser un fenòmen i ja estan sorgint paròdies del vídeo i fins i tot un avançament dels futurs treballs que vos pose a continuació. Un fenòmen, aquest Delfín.
del.icio.us

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Doncs jo no l´hi trobo pas la gràcia al paio aquest, però weno, respecto a la resta de gent que l´hi trobeu no sé ben bé què.

Per cert, company Xavi, crec que t'has deixat un tag d'HTML sense tancar perquè al principi del blog surt type='text/javascript'/>.
De fet era això el que realment et volia dir i aprofito el darrer post per dir-t'ho ;-Þ

Salut i Bon Nadal!!!
I demana-li al Clapés que et deixi més estona de programa perquè cada cop ho feu més curtet!!! ;-PPPP
Xavier - Salou
LaWEBERA TopSoft - Tunning Windows de franc!

Itf ha dit...

M'ha encantat la versió del matias! L'estava escoltant als Ferrocarrils de la generalitat i la gent pensava que estava boig perquè reia sol!

Anònim ha dit...

Si us plau, que no portin aquestes horterades a Espanya!!!!

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint