de desembre 04, 2006 El nou Google Bombing contra la Sgae

El fenomen del “google bombing” segueix funcionant. I la darrera víctima són els compares de la Sgae. Com sabeu, el “google bombing” consisteix en alterar de forma intencionada els resultats del cercador google per aconseguir que que quan busques una paraula el resultats apunten a una persona determinada. La Sgae està que trau foc pels queixals contra el buscador: si busques “ladrones” al google, el primer resultat que apareix és la pàgina de la Sgae. Proveu-ho i podreu comprovar-ho. La Sgae diu que google no fa res per evitar aquesta “conspiració” contra ells i els acusa de formar part de la “persecució” que sofreixen. Altres casos famosos de bombing com aquest són els d’Acebes (apareix en primer lloc si busques “miserable” ) i el de Bush (que apareix en primer lloc si cerques “miserable failure” tant al cercador normal com a d’imatges). Què en penseu, li tenen mania també els de google a la Sgae, com tota la resta del món...?
del.icio.us

1 comentaris:

Anònim ha dit...

El terme "miserable" s'hauria de canviar per poder definit a algun dels caps de l'Esglèsia Catòlica espanyola que tant troben a faltar l'antic nacionalcatolicisme i que s'han lluit darrerament.

I pel que fa a la SGAE... han dit que "els persegueixen"?????? Això em fa recordar que hi havia un grup (ara mateix no recordo el nom i no tinc cap link, però si ho recordo ho deixaré en un altre comentari) que volien disfressar-se de ruquets, a l'estil de la mula de l'eMule, i sortir corrent darrera els membres de la SGAE quan fessin cap acte, a banda de regalar-los un munt de CD piratejats i baixats de la xarxa (mentre no es faci negoci amb ells, no és il·legal). Una mica freakis ho són, però tindria la seva gràcia i segur que ho acabarien penjant al YouTube.

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint