de desembre 19, 2006 L'alcalde Hereu, a Versió Rac 1

“Versió RAC 1” amb Toni Clapés

Hereu deixa obert el futur de la Monumental

L’alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, s’ha refermat en declaracions al programa Versió RAC1, en la seva postura sobre el futur de la Monumental, i la possibilitat que s’hi instal·li el mercat dels Encants: “El que faci un operador privat amb un equip privat és quelcom que aquest senyor ha de decidir. L’Ajuntament ni treu ni posa, ni incentiva ni desincentiva allò que ha de decidir (...). Jo no ho descarto, però he de dir que estem estudiant altres opcions”.

Sobre la irrupció de Ciutadans a les properes eleccions municipals, l’alcalde ha assegurat que “les causes (del naixement del partit) tenien més a veure amb Catalunya que amb les ciutats. M’agradaria saber, si ara no tenen cap projecte, què diran sobre la ciutat. Perquè molts des debats identitaris que els ha fet néixer, quin sentit tenen a Barcelona? De què parlarem? D’essències nacionals?”.

En referència a una suposada necessitat d’ampliar les rondes, donat el gran volum de trànsit, Hereu ha dit que “la tesi és la contrària. Hem d’augmentar el tamany de les voreres. El cotxe si li dones més capacitat, te l’agafa tota, per tant hem de limitar el volum a partir del qual es cotxe es vol desenvolupar. Les Rondes estan bé com estan”.

del.icio.us

1 comentaris:

Anònim ha dit...

Em pixava de riure escoltant la veu de l'alcalde i comparant-la amb l'imitació que fan al Minoria Absoluta.

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint