de desembre 19, 2006 L'homenatge més cutre del món (Delfin Quishpe)

Si mai ningú us vol fer un homenatge, que no siga com el que el compare del vídeo que vos pose a continuació, un cantant equatorià que es diu Delfin Quishpe, li va fer a la seua xicota que va caure als atemptats de les Torres Bessones. És difícil ser més cutre, a no ser que es treballe com a DJ als cotxes de xoque... En recorda una miqueta als nostres estimats Leonardos Dantés o Tonys Genils... ¿no creieu?
del.icio.us

4 comentaris:

el doctorand elegant ha dit...

la combinació de tanta alegria amb tanta tristesa no s'entén, aqest ritme només pot ser fet amb ànim de lucre, posa la pell de gallina aquest mal gust llatinoamericà

Xavier Vidal ha dit...

Tens molta raó. De fet, jo fins i tot m'he estat plantejant si penjava el vídeo o no, perquè la tragèdia és molt grossa, però vist que el mateix compare ha filmat el vídeo i que fa un cert temps i per tant les ferides ja no estan tan obertes, he deicidit posar-lo perquè realment es impressionant...

Planellas ha dit...

al.lucinant, realment...
el que més m'ha sorprés no es que el tio sigui tan dolent, sino que posi el seu numero de telefon al costat de la paraula "contratos"...realment pensa que algú el pagarà per això?????
realment posa la carn de gallina!

Alvar Blanch ha dit...

No estic segur si això es un homenatge o un anunci per buscar feina als estats units, però crec que sigui quina sigui ho ha fet de la pitjor manera que ha pogut.

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint