de desembre 07, 2006 Molt d'ull amb piratejar el Vista!

Si esteu pensant en descarregar-vos el Windows Vista de les xarxes P2P i després aplicar-li un "crack" o un "patch" per a que rutlle correctament, hauríeu d'anar molt amb compte. Primer, perquè no està bé piratejar programes, perquè és il·legal i per la senzilla raó que amb un compte livemail (hotmail modern) et donen un número de sèrie perfectament legal i útil, si més no, per vore si et convé o no et convé el sistema, com ja s'ha explicat a un altre post. És més, us el podeu baixar directament en versió de prova d'un mes i ací us diuen com. Segon, perquè el "crack" conté un troià que et robarà fins i tot els botons de la camisa. En aplicar el "crack", s'instal·la a l'ordinador un programa amagat anomenat PSW.Win32.LdPinch.aze que es dedica a robar-te les contrasenyes del banc i de tot el que troba a mà i enviar-ho als corresponents amos de l'invent per afaitar-te tot el que puguen. Molts antivirus el detecten, però molt d'ull, perquè anomenats i famosos antivirus com el Norton o el NOD32 (potser un dels millors del mercat)(En Xavi de Salou puntualitza que això del NOD32 és fals, mireus els comentaris, allà ho explica perfectament) se l'empassen sense dir ni mu. I com que hi ha tants problemes d'incompatibilitats amb tants anti-virus, la cosa pot ser seria. En fi, cadascú faça el que crega convenient, jo ja us ho he dit.
del.icio.us

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola! ;)

A veure, tampoc no crec que ens hagi de sorprendre perquè és totalment lògic que ara es vulgui aprofitar el Vista per la propagació de virus. I en sortiran a milers, de ben segur!

Aquest que comenta en Xavi Vidal va lligat a un crack que corria pel Bittorrent que es deia: Windows Vista All Versions Activation 21.11.06. A l'emule en trobareu un munt de cracks i no només aquest. Però com amb tot, s'ha d'anar amb molt de compte amb allò que es descarrega: això és bàsic.

Tanmateix, tots aquells que fem servir el fantàstic NOD32 podem estar ben tranquils perquè no és ben bé cert que no el detecti aquest troià. De fet abans ja el detectava parcialment i a les pooques hores d'haver-se detectat ja se'l carrega sense problema, amb el NOD32 ben actualitzat, és clar.

Deixo l'aclaració sobre aquest "bulo" sobre el Nod32, que realment sí detecta aquest troià:

"Hello,

Just to clarify, ESET's NOD32 does detect the "Windows Vista All Versions Activation 21.11.06.exe" file as Win32/PSW.LdPinch.BEX trojan.

Intially, just the actual dropper was detected and not the installer, since the installers themselves are typically inert and adding detection may lead to increased false positives with other software installers built using the same tools and options. Detection for the installer has been added as well, though, so users fo NOD32 should be protected against this threat.

Regards,

Aryeh Goretsky"

Salut i bones descàrregues lliures!!! ;-)

Xavier

Anònim ha dit...

Xavi, maco, "aviam" si aprens a escriure correctament. El teu post es ple de faltes d'ortografia. Només et falta titular-lo "Molt d'oju amb piratejar el Vista"

Jordi ha dit...

Per cert, la web la heu canviat? que es això de catalanet.tk? i aquest munt de "Scroll Horitzontal"?? Què és aquest frame tant mal fet?! No es pot deixar una web tant visitada d'aquesta manera!!
Arregleu-ho homen! He fet una captura de pantalla.
Si necessiteu hosting gratuït sense publicitat el oferiré encantat.

Anònim ha dit...

A Linuz:

No veus que has estat tu qui ha entrat "malament" al blog???

Has fet servir aquesta adreça: http://www.crabstone.com/silperse/versiorac1.blogspot.com.html

perquè segurament estaves mirant aquesta web de catalanet.tk o vés a saber si no tens cap spyware ficat o jo que sé, xiquet. Però no li fotis la culpa al Xavi Vidal, home.

Hi han un munt de webs que fan "imatges" d'altres webs que no són seves i les fan servir integrades com a frames per tenir més "continguts" a oferir. Segurament, el cas d'aquest "catalanet" (que és un blog amb poca "sustància") sigui aquest.

Salut companys! ;)

Xavier - Salou (...i com plou)

Xavier Vidal ha dit...

Moltes gràcies per l'aclaració del NOD32, Xavi, jo també el faig servir i vull recordar tothom que llegesca aquest comentari que a la pàgina del xavi hi ha com instal·lar el nod32 sense problemes i anar actualitzant-lo. Respecte a això de catalanet.tk si s'entra per la porta correcta, ho hi ha problema. I les faltes d'ortografia (camissa i l'accent d'hauríeu) demane disculpes, però no sempre es té el temps necessari per remirar les coses. Hauríeu de veure de vegades des d'on i en quines condicions escric els posts...

Anònim ha dit...

El NOD32 l'he renovat ja 4 vegades i aquesta serà la última. No em detecta res i molt menys encara un troià. O sigui, a partir d'ara Kaspersky o AVG. L'altre dia vaig tenir un troià per una merda de crack que vaig obrir i no em va servir per res.

Anònim ha dit...

Ah, i que no sóc precisament un que no sap configurar el seu antivirus! Eh Vidal: tio, posa en català el bloc, tio! Que és molt fàcil! Ja t'ho faré jo!

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint