de setembre 14, 2007 Anuncis històrics de Microsoft, una vella relíquia

Som a l'època de la tecnologia punta. Els anuncis de les novetat informàtiques ens fan volar finestres i difuminen escriptoris. Potser és hora de recuperar la publicitat dels primers sistemes operatius que feia Microsoft. Us semblarà que estan fets per Monty Python, però no. El pas del temps els ha convertit en autèntiques relíquies.

del.icio.us

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Sempre agrairé no haver hagut d'aguantar la publicitat d'aquella època... Això sí, encara vaig arribar a veure el disquet aquell gran que surt al primer vídeo.

Parlaràs de Wubi al pròxim programa?:
http://wubi-installer.org
T'ho dic perquè jo l'he provat al meu ordinador amb Windows Vista i no m'ha funcionat, a més a l'hora d'esborrar-lo no s'ha acabat d'esborrar del tot... Vaja, només és recomanable per a Windows XP. I tot i això tampoc no ho sé del cert si amb XP la cosa va bé.

Anònim ha dit...

Voleu dir que el tiu que fa de professor-cantant no és Jack de la sèrie Perdidos?

quitus ha dit...

ni de coña....si vols veure el Jack de Perdidos de jove, pilla't algún episodi de Tos cinc (Party of five, em sembla que era el títol original) i el podrás veure amb melena i més jove...
per cert, pel youtube corria un altre video de promocio de Microsoft protagonitzat pel Chandler i la Rachael de Friends (si, ja sé que a la série gairebé mai parlaven o tenien una escena junts, pero algú va decidir que era una bona idea per vendre la marca Microsoft)...ara que ho pensó, em sembla que vas ser tú Xavier que vas posar el video d'en Chandler y la Rachael...bé si algú no l'ha vist aquí va una part
http://www.youtube.com/watch?v=1GWQgb015Lc

quitus ha dit...

estaba buscant un video que van encarregar a en George Lucas per "mostrar" com seríen els ordinadors del futur, pero no ho he trobat.
per altre banda he trobat aquest interesant video (sembla de la Iniciativa Dharma), http://www.youtube.com/watch?v=rpq5ZmANp0k com pensaben a l'any 1967 que serien els ordinadors del futur...(el ratolí no el van preveure...)

Xavier Vidal ha dit...

El vídeo que cita el joanarcaic és molt bo i ara el penjaré i, vols que et diga una cosa, crec que amb això del ratolí potser la van encertat, jo crec (igual vaig molt errat) que els ordinadors d'ací a poc no portaran ratolí, sinó que es faràs anar amb gestos o bé amb impulsos elèctrics neuronals... Osti, no sé si desbarre, bé, vaig a penjar el vídeo que paga la pena vore'l. Salut!

quitus ha dit...

jeje......es molt possible Xavier. Tanmateix haig de reconeixer que personalment, sense el ratolí em sento "despullat" (aixó que tinc una tableta, pero la má sempre s'em va cap el "mouse", per aixó em costa d'imaginar un ordinador sense ratolí). el video d'en George Lucas que comentava a l'altre comentari anava d'aixó, d'ordinadors activats amb la veu, i amb els quals podies "conversar" (els experts quant van veure el video s'en van enfotre i van dir que tot alló era ciencia ficcio...a veure si el puc trobar)...
per parlaves de fer funcionar l'ordinador amb la "ment" (o impulsos cerebrals) i he pensat en aixó
http://www.youtube.com/watch?v=T2tDjqQ0tMY
el joc es diu Mindball i basicament consisteix en "mentalitzarte" per qué la bola arribi a la "portaria" del contrari....¿deus acabar amb un mal de cap de campionat, no?

Xavier Vidal ha dit...

I tant que sí, el cap com un bombo... jejejeje

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint