de setembre 28, 2007 Apple "fulmina" els Iphones "petats"

Doncs sembla que és veritat. Apple ha actualitzat el programari base o firmware del seu Iphone de manera que els terminals "craquejats" que funcionaven amb qualsevol companyia deixen de funcionar. Sempre que actualitzes el programari base. Com sabeu, hi havia diverses maneres d'alliberar l'Iphone de manera que es podia fer servir amb qualsevol companyia, inclosos els operadors espanyols. La questió és que quan es produeix l'actualització a la darrera versió del sistema operatiu, els terminals no activats amb AT&T deixen de funcionar-li el 80% de les aplicacions. Els primers sempre paguen un preu. La pregunta és, ¿quan temps es trigarà a "reprogramar" els Iphones per a que tornen a estar operatius amb altres operadores? ¿Serà Apple com Microsoft, que sempre va un pas darrere dels hackers o guanyarà aquesta batalla? Qui tinga la responsa, que ho deixe dit ací (i si no la teniu, però voleu dir alguna cosa, també...!)
del.icio.us

7 comentaris:

Jordi ha dit...

JUAAAAAAAAAAAAAA JUAAAAAAAAA XDDDDD
ja els hi està bé.

Anònim ha dit...

Jordi, amb aquest "jua, jua" has quedat... bé, és igual, anem al que venia a dir:

Tothom traquil!!! Des que va sortir la notícia ja hi havia gent treballant-hi (de veritat, cada dia flipo més amb aquests grups de hackers que s'organitzen per fòrums i mailings, i que es treballen cracks -i no per això són crackers- en qüestió de dies o hores).

Almenys hi han 2 grups que afirmen tenir-ho gairebé enllestit i que molt probablement aquesta setmana ho tindrien fet. A veure si per al dimarts que en Vidal fa la seva secció ho pot anunciar a la ràdio :-P

Tanmateix, el més important de tot és que jo ja tinc una solució directa per evitar que l'I-Phone quedi gairebé inservible (Important: no és que quedi bloquejat ni deixi de funcionar sinó que un munt d'aplicacions de l'aparell, si no detecta la "merda" d'ATT deixa de funcionar).

A veure: el firmware "dolentot" que no hem d'actualitzar és la versió 1.1.1. Si ho actualitzes serà llavors quan et deixi de funcionar gairebé tot. En teoria, a més, encara que volguèssim restaurar l'aparell a l'estat original, el firmware ja no el podríem canviar i tornaria a carregar-se l'1.1.1. Ara bé, la forma de recuperar inmmediatament l'estat de l'I-Phone crackejat és aquesta:

1- Connectar-se a iTunes per a que l'ordinador "reconegui" l'IPhone.

2- Després, per actualitzar-ho (desactualitzar-ho, millor dit) a la 1.0.2 (que és la versió de firmware que permet el crack de l'aparell) s'ha de pitjar SHIFT + RESTORE o ALT + ACTUALIZAR, per després sel·leccionar el firmware 1.0.2 del teu ordinador.

3- Ara ja hauria d'estar actualitzat a la 1.0.2, però tornaria a estar pendent d'activar i alliberar, amb la qual cosa hauria de fer-se servir independece per activar-lo (o qualsevol altre) i posteriorment tornar-lo a alliberar.

I l'IPHONE torna a la vida

A veure, el sistema funciona, tot i que és una mica complicat (pot fallar amb la connexió a l'iTunes perfectament). Però ja és una solució provisional (que funciona!) mentre surt un nou crack per al firmware 1.1.1 (que està a puntet de sortir) De fet al forum "The Hacintosh forum", aquests malalts d'hackers de Macs diuen que ho treuran demà mateix!!!

Quan sàpiga alguna cosa més, deixaré un altre missatge (per cert. mentre no deixem cap link ni crack per descarregar, podem parlar tranquilament del tema :-P)

Salut!

Xavier - Tarragona
LaWEBERA TopSoft

Anònim ha dit...

Copypasteig una entrada explicativa del sistema per desfer-ho (és, de fet, el mateix sistema que he explicat abans. És un sistema per "desactualitzar" l'IPHONE i així poder-lo crackejar en qualsevol moment, amb els sistemes ja coneguts -d'aquesta manera s'impedeix que posteriors revisions de firmware ens tornin a fer la guitza):



Thanks to a great find by KMAC, WE ARE NOW ABLE TO DOWNGRADE OUR PHONES!!!! I just wanted to make a simple guide for people with PC’s to follow

Start iTunes and plug in your 1.1.1 phone

In 1.1.1, hold Power and Home buttons and count 10 seconds (your phone will turn off, just keep counting), release the power button but continue to hold the home button until your phone is recognized by iTunes. (phone screen will be blank)

A message will pop up and ask you to restore your iPhone. Holding down the SHIFT key, click on the restore button. Navigate to your 1.0.2 software
(http://appldnld.apple.com.edgesuite….8_Restore.ipsw)

Begin restoring…

When it’s done, you will get an ERROR, click OK. Your phone should show a yellow triangle. Leave iTunes running and run AppTap.

AppTap might encounter an error as well, however, it will bring your phone to the Activation screen. Once again, start iTunes, ignore all messages from it, and run AppTap. Now it will jailbreak your phone and install Installer. (You may have to retsart your PC after arriving at the activation screen if iTunes isn’t recognizing your phone)

Simply use iASign or whatever you use to bypass activation.

Your phone is now back to 1.0.2.

(I am using iTunes 7.4.3.1)

WI-FI, calls, everything fully functional!



Salut companys! (la Gran Xarxa està per aquestes coses a més del porno, xat@s!) :-P

Xavier - Tarragona
LaWEBERA TopSoft

Anònim ha dit...

Ah, per cert, se m'acut que algú pugui necessitar el firmware antic de l'iPhone, perquè no només va actualitzar-se al nou (1.1.1), sinó que no ha desat al PC l'anterior 1.0.2.

Es pot descarregar de diverses webs i fins i tot es pot mirar de trobar a la "xarxa P2P més propera" :-PPPPP

I, finalment, termino de llegir com fer-ho amb un IPhone nou que mai hagi estat crackejat i que ja porti el nou firmware 1.1.1. Es pot llegir aquí:
http://www.hackint0sh.org/forum/showthread.php?t=9105

SALUT!

Xavier - Tarragona
LaWEBERA TopSoft

Xavier Vidal ha dit...

Xavi, tio, ets un crack. Demà a la secció comentaré fil per randa aquest comentari que has fet i que és una autèntica guia de supervivència per iphoneros... Salut! (Ep, ho diré sempre que tu no hi tingues inconvenent...)

Anònim ha dit...

Ostres!!!! Que em deixava això!!! Això és boníssim, Xavier, segur que t'agradarà: es tracta d'una web americana deciada exclussivament a treure-li el màxim a l'IPHONE (ja ens entenem!) i que té el mateix format que la Wikipedia:

The iPhone Dev Wiki [http://iphone.fiveforty.net/wiki/index.php/Main_Page]

Però el millor de tot és aquest article que tot just acaben de publicar titulat: Downgrade from 1.1.1 to 1.0.2 i que explica 3 mètodes per fer-ho:

http://iphone.fiveforty.net/wiki/index.php/Downgrade_from_1.1.1_to_1.0.2

Apa! Ara sí que me'n vaig a dormir ja!!! ;-PPPPP

Nanit!!!!

Xavier - Tarragona
LaWEBERA TopSoft

Unknown ha dit...

La resposta de NOKIA a l'esclavatge del IPhone a AT&T:

http://www.engadget.com/2007/10/01/nokia-unlocks-anti-apple-campaign/

Kove
www.motor.cat

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint