de setembre 24, 2007 El "caos total", és possible? Mites i realitats de "La Jungla 4.0"

del.icio.us

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Doncs avui m'he trobat aquesta notícia:
http://www.diarioti.com/gate/n.php?id=15266
És inquietant la última frase:
"Tienen los recursos para aislar países completos de Internet", comenta el portavoz.
Potser ho podries comentar al programa.

Anònim ha dit...

Aprofito per agraïr als de Versió que donéssin la oportunitat de veure com fan el programa en directe des de Tarragona.
Al meu blog ja vaig penjar alguna foto:
http://cat.bloctum.com/aniol/blog/2007/09/21/minoria-versio/

Yuse ha dit...

El tema del caos total a mi em sembla que no es possible. No sóc un expert en seguretat, pero si sóc un expert en sistemes informátics, y he de dir que per manca de seguretat informatica no sería. Una altra cosa es que el señor que va agafar el control es un tecnic de una de les millors empreses de informática del món, y que va conseguir trobar una central que no tenia una bona configuració al seu sistema. Aixó no vol dir que totes les centrals funcionin de la mateixa manera y que es pugui entrar a l'hora a qualsevol lloc. La seguretat avui en dia a millorat moltissim, podem encriptar les dades, podem separar les xarxes de la xarxa local a la xarxa d'internet, podem encriptar tota la informació (curiosament a Estats units estar totalmetn prohibit encriptar les dades). Yo crec que per un sol cas no ens hem d'alarmar.

Un altre cosa es quan es parlar de que un nen de 15 anys va entrar a la nasa. Doncs bé s'hauria de veure si realment va acoseguir alguna cosa que poses en perill la NASA o l'exercit Americá. Si tenen una página Web y aconsegueixen entrar no vol dir que hagin aconseguit arxius confidencials, simplement han entrat a una web on no hi havia res gaire important.

Basicament y per concloure este en un món cada dia més segur,i crec que no hem de llençar la por a la gent aixi com aixi. Hi ha una cosa que si que es certa es més fàcil sabotejar que crear. pero suposo que el problema ve de les persones no dels sistemes informátics. A més que hi han més protocols que el TCP IP que serien moltissim més dificils de hackejar. Y si algú entrar a cop de pistola a un central nuclear suposo que un ordinador no pot fer hi res com passa a la pelicula.

Res més com sempre ús continuaré escoltan,salutacions..

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint