de setembre 18, 2007 EyeOS, el sistema operatiu del futur?

EyeOS és un sistema operatiu que funciona a través d'Internet. N'hem estat parlant al programa amb Pau Garcia-Milà, un dels creadors i l'ànima del projecte. Entre a través d'una adreça web i allà tens tot el teu sistema operatiu: el teu disc virtual, processador de texts, reproductor de música, xat... I vages on vages del món, allà tindràs el teu propi sistema, personalitzat i propi, només necessites una connexió a Internet, ja siga d'un ordinador, un mòbil, una pda... Els sistemes operatius del futur podrien semblar-se molt a l'EyeOS, si no són el propi EyeOS. I es desitjable que així siga, per un bon piló de raons, entre d'altres, que està fet ací, que és de llicència lliure, que es senzill i útil. Atents a les notícies perquè estan a punt de produir-se notícies molt importants amb aquest projecte...

del.icio.us

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Aixo no es un sistema operatiu, es una aplicacio web molt ben feta, pero de sistema operatiu res de res, no aporta ninguna revolució, tot el que ofereix es pot fer fa molt temps amb altres productes y programas com per exemple vnc, pc anywhere, o combinant una discdur virtual com el de gmail amb versions live de windows o linux si el que busquem es codi lliure.

Sincerament cre que esteu magnificant aquest projecte y tratant de fer el que en castella es diria "vender humo".

Que tingueu sort pero no crec que aixo sigui ni un sistema operatiu ni una revolució.

Gracies.

Milano ha dit...

Sóc jo o això és perillosament semblant al MacOS X?

Anònim ha dit...

Per què no poseu el video "Ai, Manuééé!" de la festa Major de Sabadell?? Està curradíssim i és boníssim.
Salut.

Anònim ha dit...

Bé. Tot allò que sigui software lliure a mi ja m'està bé. I aquest Web Op.System és molt interessant. De fet, crec que obriré un compte ara mateix.

Hi ha una cosa però que em preocupa: la seguretat!!! Això ho he d'estudiar una miqueta més.

Tanmateix enhorabona als seus creadors i endavant!

Xavier - Tarragona
LaWEBERA TopSoft

Mònica Grau ha dit...

Entretingut sí que és... maco també! i fins i tot útil si ets una persona amb molta mobilitat. Ara bé, estic d'acord amb el que deia el primer comentari, SO no arriba a ser, mireu la definicio de SO:

Un sistema operatiu, és el programari, que fa d'enllaç entre l'usuari i l'ordinador. És el responsable de gestionar els recursos de la màquina (processador, memòria, disc dur i altres perifèrics).

Definició extreta de la wikipedia.

Anònim ha dit...

I quin sistema operatiu fa servir per conectar-se al SO web?

Anònim ha dit...

dubte pels qui en sabeu més:
Podem consultar el nostre escriptori des de qualsevol lloc del mon però,..cal que el nostre pc de casa estigui encés i connectat a internet?¿?, si és així, qui coi marxa de casa 1, 2 o 15 dies i s'ho deixa tot conectat?¿?

Gràcies per les vostres respostes.
Path

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint