de setembre 06, 2007 Pilotar un avió amb el "Google Earth"

Fa uns dies parlàvem de la impressionat funció del Google Earth de convertir-se en un telescopi espacial. Si aquesta característica ja fa trempar, n'hi encara una altra més sorprenent i que era secreta: el Google Earth és també un simulador de vol. Pots pilotar un SR22 o un F16, enlairar-te des de diferents aeroports i volar com en un simulador comercial. Només cal baixar-se la darrera versió del programa i pitxar al mateix temps les tecles Ctrl+Alt+A. Jo encara no l'he aconseguit, però si algú ho ha fet, agrairia que ho comentara. En aquest vídeo volen pel Golden Gate i ací hi ha una demostració.


del.icio.us

7 comentaris:

xojan ha dit...

Hola, jo he aconseguit fer anar el flight simulator però diria que amb el google earth normal almenys jo no he pogut. Ho he fet amb el Google Earth Pro i amb una trial version.
Salut

Joan Domingo

kyavoy ha dit...

jo m'he baixat l'ultima versio, la gratuita i si que m'ha funcionat, el problema es que no se pilotar i "crash" només començar XD

Unknown ha dit...

jo tambe m´he baixat la nova versio i m´ha funcionat.
Algu sap com es poden canviar les vistes?
gracies

laeulalia ha dit...

Jo l'he probat, pero vaig estabellar l'avio a la primera.
Es bastant dificil de fer anar si no tens un joystick i una miqueta de práctica en aquest tipus de jocs.
Amb les tecles de l'ordinador com a comandaments es molt complicat, dons has de estar pendent de quines tecles has de anar pitjant.
Petonets.

Unknown ha dit...

Ei, doncs sí, efectivament funciona.
Apretes lestres tecles durat uns segons i al deixar-les anar apareix un quadre amb les dues avionetes a escollir.

que bo, Ara s'haurà de veure si el que permet veure el firmament té algun coet o platet volador amagat.

Salut!

Anònim ha dit...

Hola,

Funciona amb la darrera versió, però no podem dir que es tracta d'una opció oculta (o ou de pasqua), perquè surt directament al menú.

Xavier

Anònim ha dit...

hola,

Amb l'última versió he aconseguit volar una bona estona, jugueu amb les fletxes del teclat, i amb la C per estabilitzar una mica. la direcció amb la tecles INS e INTRO del numèric. la potència amb les tecles de moure's per les planes, av. pag i re pag. Es pot parar amb la barra espaiadora. Per canviar les vistes es fà amb la tecla ALT Gr i les fletxes o CRTL i fletxes.
si voleu volar per un lloc en concret, aneu primer un volgueu volar i llavors arranqueu el simulador, seleccioneu l'opció d'iniciar vol a l'ubicació actual.

salutacions,

ALEISHTER

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint