de setembre 10, 2007 Una barricada de seguretat pel vostre Windows

Molta gent conserva l'antivirus que va instal·lar fa temps o que venia amb l'ordinador encara que estiga caducat. Això anul·la la seguretat que poguera tenir, perquè es creen virus i programes maliciosos cada dia i si la vostra protecció no és tan moderna com els virus i altres males brosses, esteu venuts. Si és el vostre cas, vos propose una de les solucions possiblement més segures que es pot trobar al mercat, la nova suite de seguretat NOD32 v3.0. Es tracta d'una versió beta i de franc, però va molt be. No és sols un antivirus, també és un tallafocs i un motor contra programes espia i codis maliciosos. El podeu baixar ací. Desinstal·leu els antivirus que estiguen caducats, perquè, al no actualitzar-se, no serveixen de res
del.icio.us

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bona opció!

Jo sempre aconsello el Nod32 com a antivirus, combinat amb el Comodo Firewall (que també és gratuït). Aquest firewall és un dels més segurs, segons tots els especialistes en seguretat (i no parlo d'especialistes oficials).

Us aconsello un manual pas a pas per securitzar un Win XP, fet per, segurament, la millor pàgina sobre seguretat en español: Kriptopolis.

http://www.kriptopolis.org/como-configurar-cortafuegos-personal-en-windows-xp

Aquest com la resta d'articles de Kriptopolis són l'ABC de la seguretat informàtica.

Visita recomanada a Kriptopolis!

Kove
www.motor.cat

Franchu ha dit...

Jo sóc dels que pensa que els antivirus son una colla de "sacacuartos", a sobre de valer una pasta t'els has d'anaractualitzant i a sobre et relentitzen la maquina... jo encara que sembli una bogeria prefereixo anar per lliure....ben fresquito... seria algo així com un nudisme en la xarxa...jejeje

¡¡¡ABRAÇADOTES!!!

Unknown ha dit...

Franchu, si utilitzes windows sense antivirus, és un suïcidi tecnològic!

Hi han alternatives als antivirus oficials, que són gratuïts, és a dir, ja no són "sacacuartos", i estan molt optimitzats, no ralentitzen la màquina, un d'ells és el que comenta el Xavi, el Nod32.

I si vols anar sense antivirus, millor que et passis a Linux.

Salut!

Anònim ha dit...

I per la gent que tenim Windows Vista? Tanbé val?

Anònim ha dit...

també.....

Jordi ha dit...

Jo continuo amb el meu OSX sense antivirus. :-)

Anònim ha dit...

Doncs jo tinc tres sistemes al meu ordinador, una Suse 10.3, una Ubuntu i un Vista. I no tinc pebrots com el Franchu d'anar a pèl amb el Vista. Hi ha massa bitxo solt i acava convertint-se amb una ruleta rusa. Aquesta suite d'NOD32 a mi m'ocupa 27 megues de memòria i es passa inactiva de processador la major part del temps. Crec que paga la pena provar-la. Salut a tots i bona diada!

Josep Pascual Masana ha dit...

Bé nois, vaig a treure el Panda (que si que actualitzo) i posaré aquest que dieu. Ja us explicaré

Josep Pascual Masana ha dit...

La instal·lació perfecte, i ara està fent un scan i no para de trobar porqueria de la més variada. Repeteixo que sempre he tingut el Panda actualitzadet.

Anònim ha dit...

El comentari del Franchu fa por només de llegir-ho. Anar avui dia per Internet sense un trist tallafoc o encara pitjor, sense un antivirus!!! és un suicidi perquè de troians, espies, etc. te'n pots trobar a molts llocs i, fonamentalment, si llegeixes emails sense un antivirus estic segur que tens el disc dur ple de bitxos!!!

No he `provat a instal·lar aquesta suite que ens recomana l'amic Vida, perquè ja faig servir el NOD32, actualitzat a diari, i el AD-Aware. Tots dos gratuits i que pots aconseguir aquí

Salut!

Xavier - Tarragona
LaWEBERA TopSoft

Josep Pascual Masana ha dit...

Hola companys,
ara el sistema funciona MOLT més ràpid, la veritat és que val la pena. El problema és que a casa tinc una petita xarxa amb tres màquines, PDA, i un punt d'accès i ara la xarxa no funciona.
Segur que és tema de configuració del Mur, però això requereix temps i d'això n'hi ha poc.

Apa, salut i força!

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint