de setembre 06, 2007 "Versió Rac 1", a la Viquipèdia

Com sabeu, la Wikipedia està sent qüestionada per la facilitat de "vandalitzar-la". Us vam demanar que fóreu vosaltres mateixos qui creareu la definició a la Vikipedia al darrer programa, per demostrar que el bon ús és la norma. Ja hi ha hagut moltes aportacions, però us demanen que seguiu aportant coses, que rectifiqueu la pàgina per crear una imatge del programa el més plural possible.
del.icio.us

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja vaig posar-hi alguna cosa a l'article, però es fa difícil perquè no conèc la trajectòria completa del programa...
El que seria interessant és que aportéssiu imatges amb alguna llicència lliure per tal que puguin ser incloses en l'article. La imatge que hi ha ara té un orígen dubtós i possiblement sigui esborrada.
L'article sobre el Minoria Absoluta va ser més fàcil de fer perquè érem molts els usuaris de la Viquipèdia que havíem seguit el programa des dels seus inicis.

Anònim ha dit...

Tingueu en compte que es creu que tan sols hi ha 150 usuaris registrats actius a la Viquipèdia en català. Per tant, el grup de redactors assidus a la Viquipèdia és molt baix comparat amb d'altres. Malgrat tot, ja s'ha arribat als 75000 articles.

Jordi ha dit...

Ja hi he posat la meva.
Nick Kwuck

Xavier Vidal ha dit...

Gràcies a tots. No resulta difícil registrar-se. La cosa es provar que la Viquipèdia funciona i que només funciona malament si n'hi ha voluntat de boicotejar-la.

Anònim ha dit...

Ja he deixat el meu granet de sorra, has tingut molt bona idea Xavier amb aquesta iniciativa, veig que amb menys d'una setmaneta hem creat una pàgina d'alló més digne.


Hidorme
PD: a quedat molt bé la remodelació de la pàgina web.

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint