d’octubre 06, 2007 Accelerant el Firefox

Cada vegada hi ha més gent que usa Firefox per navegar per Internet. Un exemple, un 24,72% dels qui visiteu aquest bloc ho feu amb Firefox. Doncs hi ha un truc per accelerar la navegació amb Firefox. Val pels qui tingueu banda ampla. Escriviu a la barra de navegació "about:config" (sense cometes). Se us obrirà un document amb moltes claus i molts valors. N'heu de canviar tres: "network.http.pipelining" (el valor és "false", l'heu de canviar a "true"), "network.http.proxy.pipelining” (igual, el valor és "false", l'heu de canviar a "true") i "network.http.pipelining.maxrequests" (heu de canviar el valor a 30). Només queda un pas. Clicant el botó dret del ratolí sobre qualsevol lloc la pàgina, li digueu nou i "enter_". Això crearà una clau nova que li haureu de dir "nglayout.initialpaint.delay" (sense cometes) amb el valor "0". Llest, reinicieu el navegador i a córrer. El que li heu dit amb aquests passos al Firefox és que, per comptes de demanar les coses d'una en una les demane de 30 en 30 i que, a més, no s'espere ni un segon per carregar-les. Molts ja coneixereu aquest truc, però d'altres estic segur que no. Ja em direu si us ha funcionat...
del.icio.us

11 comentaris:

Delfí Roca ha dit...

Sí que funciona!
Moltes gracies, això si que es un regal ben útil. com a mínim tinc la sensació d'amortitzar l'alt preu que pago a Telefònica.

bambam ha dit...

A mi també m'ha funcionat! Gràcies! Xavi, et fa res si faig un "copiar-enganxar" d'aquest post al meu blog? Diré que ho he tret d'aqui!

Xavier Vidal ha dit...

Cap problema, bambam, la informació és lliure i lliure ha de seguir... Salut!

Itf ha dit...

Crec que sí que funciona, però abans ja em funcionava ràpid així que la diferència tampoc és gaire. Visca Firefox!

Unknown ha dit...

Ta,bé us pot ajudar una extensió anomenada "FasterFox". Molt útil!

Per cert, es podria fer un post sobre extensions de firefox, i trobo que seria un tema molt interessant per tractar a la secció, el proper dimarts.

Si necessiteu ajuda per crear el post, digueu-m'ho! Sóc un malalt de les extensions del Firefox. ;)

Kove
www.motor.cat

Unknown ha dit...

Naltros fa temps ja vàrem fer un principi de recull de les extensions més útils pel firefox. Si el voleu fer servir de base pel post, cap problema.

Podeu trobar el fil a:

http://www.motorcatala.com/viewtopic.php?t=467

Kove
www.motor.cat

Xavier ha dit...

Funciona be , moltes gracies

Aljullu ha dit...

Jo no sóc massa partidari de modificar el chrome per temes de velocitat, ho vaig fer quan encara feia servir Windows XP i vaig acabar amb un Firefox que m'anava molt lent.

PD: si voleu més info sobre el Firefox us recomano el meu bloc:
http://firefoxcat.blogspot.com/

Alegria De La Huerta ha dit...

Jo també tinc el FasterFox. Pregunta, què és millor, fer servir l'extensió FasterFox o tocar totes aquestes coses que dius tu Xavier. La veritat és que a mi ja em fa força ràpid.

Anònim ha dit...

hola a tothom!
sí, funciona perfecte! (tant el truc d'en Xavi com el d'en Kove)
Genial el Fox! (i la xiketa de la foto, també!jajaja!)
gràcies a tots!

vyvyan

Anònim ha dit...

Ostres! les promos del Firefox sortirien molt més efecte si portessin la noia aquesta en portada!!

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint