d’octubre 13, 2007 Boicot al Windows Vista

Pinten bastos per Microsoft a Europa. La segona associació de consumidors més gran d'Europa, Consumentenbond, ha demanat els seus associats que facen boicot al Windows Vista de Microsoft. El que pretén Consumentenbond és que la gent demane explícitament l'XP per comptes del Vista, que comence a venir pre-instal·lat a tots els equips nous. L'organització ha proposat, a més, que les tendes hagen de regalar l'Xp a qui tinga problemes amb el Vista. Fa poc, ja van obrir un foto de queixes sobre el funcionament del nou SO d'en Gates i i va haver-hi una concurrència massiva. Aquest boicot s'uneix al grans problemes del Vista per introduir-se al mercat, al gran volum de defectes del Sistema i l'enorme multa que haurà de pagar Microsoft per practiques monopolistes a Europa.És a dir, que Microsoft passa per moments complicats a Europa. I això pensen aprofitar-ho els seguidors de Linux, en especial d'Ubuntu.
del.icio.us

5 comentaris:

Guillem ha dit...

Si windows, un sistema operatiu dolent, insegur... ha triomfat ha estat gràcies al volum d'usuaris que l'han fet servir.

Jo apostaria, de fet ja ho faid, per fer servir una distribució gnu/linux, així a mesura que el volum d'usuaris es fes més i més gran els fabricants de hard haurien de cedir i fer que el seu maquinari fos compatible amb gnu/linux.

Pel que fa al programari no hi ha problema, en el mon del programari lliure ja estam ben servits.

Realment qui fa servir un entorn gràfic com kde i li veu els trucs que el fan més usable no vol tornar pus mai més a windows, sobretot si l'únic que fam amb l'ordinador és navegar per la xarxa.

enguillem

Xavier Vidal ha dit...

Sí, jo estic d'acord. Jo vaig fer servir durant molt temps la Suse, però quan vaig tocar Ubuntu, tan sols he tornat a Suse de forma residual perquè l'única cosa lletja que té l'ubuntu és el nom. La resta, és gairebé perfecte. Especialment, pels que venen del windows... Salut!

Guillem ha dit...

Que dius!! :) si el nom és fantàstic Ubuntu:
A person with ubuntu is open and available to others, affirming of others, does not feel threatened that others are able and good, for he or she has a proper self-assurance that comes from knowing that he or she belongs in a greater whole and is diminished when others are humiliated or diminished, when others are tortured or oppressed.

enguillem

XAVIER VIDAL DESIGN ha dit...

Sí, sí, era una broma, perquè sempre que li dic a algú, t'has d'instl·lar l'ubuntu, sempre diuen, queeeee, què és això, quina paraula dius.... Sé que la filosofia que hi ha al darrere de la paraula es fantàstica...

Anònim ha dit...

I els d'Apple tambè ens n'aprofitem, jo al menys el proper ordinador serà un iMac, amb el sistema operatiu MacOs, de microsoft no en vull saver res més !!!!!

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint