d’octubre 23, 2007 Es pot obrir un cotxe amb un telèfon mòbil?

Buscant novetats sobre telèfons mòbils pels foros em vaig trobar amb una brama molt curiosa que corre: que es pot obrir el pany d'un cotxe a través d'un telèfon mòbil. Com? Molt senzill. Si t'has deixat les claus electròniques a dintre, pots telefonar a algú que en tinga unes altres i dir-li que pulse el botó d'apertura del cotxe mentre tu mantens els teu telèfon a un pam del pany del vehicle. Té tota la pinta de ser una llegenda urbana, però hi gent als fotos que diu haver-ho aconseguit. A mi m'agradaria que ho provàreu per certificar si és una enganyifa o realment funciona. Si funcionara, seria la canya molta gent s'estalviaria una pasta en grues i molts maldecaps. Igual depèn dels vehicles. Deixeu els vostres comentaris sobre si us ha funcionat o no.

del.icio.us

8 comentaris:

Unknown ha dit...

La resposta es si!!, jo tinc un VW POLO del 2004 i amb un colega del curru ho vam provar i realment funciona, llavorens ho vam provar amb el seu cotxe un volvo bastant mes vell que el meu i no va funcionar. Conclusio: les "claus electroniques" segurament han de ser d'una generació avançada, suposu

Anònim ha dit...

y com fà per arrencar el cotxe sense claus???

Unknown ha dit...

home, se suposa que te les has deixat dins.

Anònim ha dit...

Llegenda total ho vam intentar un dia en plan conya i va ser prou divertit però no funciona de cap manera.

Anònim ha dit...

en el meu cas llegenda total també!! avui ho he provat amb el meu megane II i ni per fer-me un favor ha funcionat...

CoRaS

Anònim ha dit...

Tampoc m'ha funcionat. Opel Astra G del 99.
Mala sort

Unknown ha dit...

Home, sempre es podria organitzar un concurs en el nostre fòrum, i veure qui és capaç de fer-ho en menys temps. Si us animeu, el muntem, i ja buscarem quelcom pels guanyadors!!!

Xavi, teniu el fòrum de Motor Català a la vostre disposició. Si voleu, us podem fer de infraestructura per fer el concurs, i podem penjar desprès a posteriori una entrada en aquest blog comentant-ho tot! ;)

Kove
www.motor.cat

Anònim ha dit...

Aixó no és possible que funcioni.

1- El senyal que emeten aquests aparells no es acustic per tant no caldria apropar el mobil.

2- Seria el senyal que rep el mobil pero aquest ha estat sotmes a un algoritme d'encriptacio que despres decodifica el mobil... Per tant:

MES CIENCIA I MENYS PARIDES, SI US PLAU. JA TENIM L'IKER JIMENEZ!

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint