d’octubre 23, 2007 La Xarxa s'exalta contra l'agressor racista dels Ferrocarrils Catalans

Com ha pogut comprovar un dels blocaires més seguits d'Internet, Nacho Escolar al seu bloc Escolar.net, comença a haver sonats que estan donant l'adreça de l'agressor dels Ferrocarrils Catalans incitant a que es vaja a casa seva a apallissar-lo. Entenc que molta gent tinga molt ràbia després de veure el vídeo del tren que vos pose a continuació, però s'ha de mantenir la sang freda i deixar fer a la justícia. Recordeu l cas del "ninyato de València" i els problemes que va tenir
del.icio.us

6 comentaris:

Anònim ha dit...

s`hauria de parla del altre tiu que no mou ni un pel

txarnego ha dit...

com a minim el pallo que hi ha al vagó podia haver fet alguna cosa, encara que sigui marxar. Se li hauria de caure la cara de vergonya... i en quant al capoll del nazi voto per fer-li el mateix que al niñato de València

Delfí Roca ha dit...

Ei, avui heu estat molt be al programa de radio. Es tot un dilema social quin ha de ser el comportament davant aquestes agressions. Espero que el trobem aviat...
A França, fa una mica de temps, un noi que es va veure involucrat en una brutal agressió va arribar a ser condecorat pel Sarkozy. Els mitjans d'informació deien que havia intentat ajudar a una senyora gran a qui volien agredir per un altercat de transit.
Poc després la senyora va dir que res de res, que ella en cap moment va ser agredida i que aquell noi nomes volia que circulessin els cotxes que tenia davant...i llavors va rebre fort.
En fí, un gran dilema, com deia...

Jordi ha dit...

La veritat jo estic d'acord amb el que comentava en Toni...
Apart la meva opinió és: jo crec que treure en video a aquests perturbats fa més mal i provoca efecte mirall.
Per lo que fa a la pena que li haurien d'aplicar jo seria exemplar amb aquesta classe d'animals.
I pel tema de sortir a la defensa de la persona, jo no sé que faria fins que m'hi trobés però segur que acabaria retractat. A Ejpaña es protegeixen més als delincuents que a les victimes.
Avui a la nit ho escoltava a tv3, "se me ha ido la bola" pos pavu a tranquilitzar-te amb els delincuents a la presó una temporada a veure si els sodomitzadors et transmeten el què es "anar-se'n de l'olla".

Txarnego: què li va passar al neng de València? Com va acabar la història?

Anònim ha dit...

aqui tothom xerra molt del que l'espectador no va fer o hauria d'haver fet però posat tu al seu lloc i davant d'un nazi així qui s'hi enfronta!! molt valents som tothom a toro pasat. Salut!

Anònim ha dit...

Perdó per les meves multiples faltes d'ortografia.

Evidentment aquesta piltrafa d'home no té perdo de deu.
Però, la meva pregunta es per a la ministra, el consolat equatorià i tota aquesta gent del seu país que han possat el grit al cel. Perque no diuen re quan jo no puc treure a passejar el meu goss al parc perque un grup de joves sudamericans estan fen la seva festa particular com si el parc fos seu. Per què al mati següent veig les restes de la festa, perque no ve el consulat a netejar-ho. On esta aquesta ministra quan las bandas latinas increpen a la gent. Quants delictes comesos per gent del seu pais estan pendents de judicis. On esta aquest letrat tan famós que han portat per fer respetar les nostres lleis, i la nostra manera de viure. Per què tinc un vei que s'ha tingut que canvia de casa perque estar fart de les festes dels seus veins sudamericans, i veien que trucant a la policia no serviex de re, perdò si serveix, per a que el veïns li diguesin: "Si vuelves a llamar a la policia atente a las consecuencias". Això no es racisme, simplement son unes preguntes que m'agradaria que em contestes aquesta ministra que trobo que n'ha fet un gra masa. Que voldrà demanà al nostre pais. Que hagués passat si aquesta pobre victima no fos equatoriana. La violencia hagués sigut la mateixa.
Que jo recordi hem tingut violencia de genere durant aquest any amb victimes sudamericanes i agresors sudamericans i no he vist cap ministre de cap pais rondant per aqui demanant justicia.


Sobretot vui que quedi molt clar que estic en contra de qualsevol agresió.

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint