d’octubre 16, 2007 Monzó i la "polla xica" d'en Dalí, al mòbil

Doncs sí, i si ens posem al mòbil la famosa frase que va dir Dalí davant un grapat de militars, la "polla xica...", recreat per Quim Monzó a Frankfurt? Una originalitat, una excentricitat, un senyal d'identitat...? no sé, ¿una provocació? Si ho voleu fer, ací vos pose el tall d'en Monzó on diu concretament això i el vídeo d'en Dalí i, com sempre, vosaltres mateixos...
Descarregue-vos el to en: MP3, en Wav (to real), en Mmf (to polifònic), en Amr (format comú a molts mòbils).

del.icio.us

5 comentaris:

13produccions ha dit...

Xavi , aquí et deixo el politó definitiu, cada cop que rebo un misatget la veu aquesta m'alegra el moment

lamarekelsvaparir.mp3



http://www.filefactory.com/file/9dc18c/

Xavi ha dit...

Ei Xavi!

m'ha estranyat que no comentessis el llançament de la nova versió d'Ubuntu, la Gutsy Gibbon (7.10), perquè incorpora moltes millores i penso que pot ser d'interès pels oients. A veure si en dius alguna cosa la setmana que ve!! Salut!!

Anònim ha dit...

Només t'ha faltat recomanar al jovent que no es perdés pas 'els monòlegs' de'n Quim a l'antic Persones Humanes de'n Mikimoto!

Per no-cert, ja que em passo, aprofito per recomenar-vos també els més vells encara videos de'n Morgan Freeman fent de Dràcula i d'altres papers descollonants per a públic infantil 70ero a The Electric Company

TEC - Morgan Freeman Superstar

pd: Ara els videos de ZappInternet es deixen 'embeure' amb idèntic format que els de YouTube, i al tamany que vulguis, es clar. A sobre he observat que si es fa així surt un player nou, que es mes xulo i més ràpid!

Xavier Vidal ha dit...

Hola xmetralla. Tinc una relació d'amor-odi amb el gutsy gibbon perquè m'està fent moltes malifetes aquests dies que les actualitzacions són diaries. Em deixa sense so el flash... però sí, la setmana que ve comentaré el llençament que, oficialment, es fa demà. Salut! Per cert, el politó de la mare ke els va parir, bonísssssim!

Unknown ha dit...

El Politono de "La mare k ens va parir" és de lo millor del BLOG. Jo només pensar en el home tot encès cridant la frase, ja em salten les llagrimes. Per casualitat no tindràs pas en mp3 les frase també mítiques de:"Mira si es buena Persona" i "Cuidaooo"
Si algú me les passa em farà molt feliç!!!

Collonut 13produccions!!! Ets un crack!!! M'ompliré el mòbil de frases mítiques del APM!

Kove
www.motor.cat

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint