d’octubre 09, 2007 Pasakche, per navegar per fora del garbell

Fa uns dies parlàvem dels controls d'Internet a diversos països i del control del "proxy-cache" de Telefònica al nostre país. Sembla que aquest sistema causa molts problemes a algunes persones (sobre tot fa uns anys). Ens van enviar un mail recomanant-nos l'ús d'un programa creat per Internautas.org i que permet navegar per fora del proxy de telefònica per on passem tots. Es diu Pasakche i es va fer servir fa uns anys quan es va imposar per primera vegada el "proxy-cache". Ara sembla que ens han tornat a embotir pel mateix budell de Telefònica a tots plegats, així que, si teniu problemes de navegació, proveu a instal·lar-vos aquest programet a veure si es solucionen. I ja direu el què... (Descarregar Pasakche, per Windows)
del.icio.us

5 comentaris:

Unknown ha dit...

Salut!

Molt bon post!

Per donar més llum a aquesta qüestió també informar de la xarxa tor, que permet la navegació anònima. A més, existeix un plugin anomenat "Torpark" que s'integra amb el Firefox. Vaja! de retruc ara acabo de fer també una aportació al post sobre extensions! ;)

Salut!

Kove
www.motor.cat

Xavier Vidal ha dit...

D'acord amb l'extensió del Firefox i, per instal·lar el Tor, l'eina d'anomització per navega per Internet, si feu servir windows, vos podeu baixar un programa que porta tot el necessari, el tor en sí mateix, el privoxy per evitar la publicitat al es pàgines... es diu Vidalia, i es pot baixar d'ací vidalia-project.net/download.php
Salut!

Jordi ha dit...

Molt bon post si tingués vigència. Fa més de 6 mesos que Telefònica va desactivar els proxys.
http://barrapunto.com/article.pl?sid=06/02/14/2233221

Salut!

Xavier Vidal ha dit...

Hola Jordi. El post l'he escrit perquè m'ha arribat que el proxy-cache s'ha tornat a activar fa uns dies. Diuen que ho han fet d'amagatotis per no aixecar la llebre. Saps segur que no l'han reactivat? Seria interessant assegurar-se- Jo també intentaré mirar-ho Salut!

Xavier Vidal ha dit...

No sé si algú ho pot confirmar però sembla que van reactivar el proxy.cache quan van fer la migració del mega als tres megues...

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint