d’octubre 25, 2007 A qualsevol barabassada li diuen art (collons)!

Hi ha coses que fan saltar els relés. Un "artista" de Costa Rica, Guillermo "Habacuc" Vargas, que forma que és un reputat artista convidat a la Bienal d'Art Centreamericana Hondures 2008, va agafar un pobre gos que caminava tranquil·lament pel carrer, el va lligar a una corda en una Galeria on exposava i el va deixar morir de gana. A això, li va dir "art". La barrabassada va passar a Managua i ara hi ha tot un moviment a Internet per boicotejar aquest compare i que no el deixen exposar a un esdeveniment artístic Internacional com la Bienal. No va ser ni tan sols valent per caçar ell el gos, sinó que va pagar a dos xiquets per a que ho feren per ell. Jo ja he firmat, com cent mil persones més pel boicot. Feu-ho vosaltres també ací, per favor! I conste que no diré el que tothom té al cap... tot i que jo també ho tinc!
del.icio.us

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Esteu segur de que això no es un hoax per confeccionar una spam-list???

Oriol ha dit...

Ja no sé si és veritat o un hoax però, Sigui el que sigui, qui ho ha fet, té el cap moblat amb mobles del IKEA.

Xavier Vidal ha dit...

Jo he estat mirant la possibilitat que fora un hoax, perquè encara hi ha gent que es creu allò dels gatets del bonsaikitten, però no ho he trobat, totes les referències apunten a que és veritat i lesfotros no semblen manipulades i la notícia que està convocat per representar a Costa Rica en la Bienal d'Art. Si algú sap del cert que ho és, que ho diga i ho corregirem.

Dylan ha dit...

Jo no se que es un hoax, pero si que m'ha semblat horroros que aquest "payo" estigui exposant, no nomes he firmat sinò que ho he linkejat al meu blog, si per mi fos, el penjaria dels c..ll..s desde la seva obra dart mes important.

Anònim ha dit...

Aquest tiu és un solemne desgraciat, li haurien de fer el mateix a ell. Però, i els que s'ho miraven, no van tenir collons de dir res?????!!!!!. Perquè si jo vaig a una exposició i veig això de ben segur que allibero la "obra d'art". Hi ha gent que no es mereix viure.
Raquel

Anònim ha dit...

Per què no convideu a l'Hababuc al programa?. Si ho feu, digue-ho amb prou temps i de la resta ja ens encarregarem nosaltres.

Anònim ha dit...

Jo no necessitari dies en fer una obra d'art amb la cara d'aquest fill de puta, amb dos minuts tindria prou.

Anònim ha dit...

no se fins on pot arrivar la ment retorÇada ¨d´alguns energumens,si aixo es art ja em puc morir ara mateix,potser li haurien de fer el mateix a aquest personatge,lligar-lo i deixar-lo alla tirat,si vol fer aquest tipus d´art que experimenti amb la seva propia pell

Anònim ha dit...

una persona k aktua aixi no es ni persona sino una desgracia, ni art ni osties, xk x aksta regla d 3 tmb la tauromaquia seria art... no fotem! ens estem deteriorant a nivell d'éssers irracionals?
viam si l'"artista" ket experimenta am el seu propi kos i es karda ell d gana!

Anònim ha dit...

Es vergonyos al nivell de insensibilitat k pot arribar la gent xo lo mes fort es posarli la etiketa d'art al patiment d'un animal. Tindria k ser ell el k estigues esposat. Avere si llavors aket cabron o considera art

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint