d’octubre 26, 2007 Telefonar de franc als telèfons 902

Fa temps que volia escriure aquesta entrada. La majoria de companyies de telefonia avui ofereixen telefonades de franc a números nacionals. Al mateix temps, la majoria d'empreses et posen telèfons 902 per a qualsevol servei, i, per tant has de pagar un preu addicional. Molts 902 són "àlies" de telèfons reals amb un número nacional i, per tant, si ens donaren aquest telèfon, podríem trucar de franc. Doncs hi ha una pàgina, "no més números 900" on pots introduir el 902 que has de fer servir i te'l transforma (si existeix) en un telèfon nacional normal. Així de senzill. Espere que l'useu molt i vos siga molt útil.
del.icio.us

4 comentaris:

Anònim ha dit...

coin, de los 5 nº que tengo en el movil de 902, ninguno los puede encontrar esta web.
saludos
catbierzo

Unknown ha dit...

hi ha molt pocs 902.
pensaba que era un motor de recerca i et deia qualsevol número.

núria gómez ha dit...

no m'ha trobat cap 902. On és el servei?

Unknown ha dit...

Benvolguts oients,

Estic totalment d'acord amb tu és més crec que hauríem de començar una campanya anti 902, l'espècie humana no pot ser tant inútil. Ara que tenim les trucades fixes nacionals gratis, per què hem de pagar els 902?Perquè uns quants facin més beneficis a costa nostra?

La web que has donat inicialment funcionava però ara mateix sembla que li han tallat la línea. Em pregunto el perquè.

Per començar amb la campanya 902 us animo a que quan truqueu a empreses privades exigiu que us truquin elles (jo ja ho het amb els de la revista Descobrir, a veure si per subscriurem a una revista encara haig de pagar jo la trucada!), si volen clients que comencin per tractar-los bé i no fent-nos pagar!

Que comenci la campanya anti 902, oients de RACC 1, la unió fa la força!

Jordi

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint