de novembre 26, 2007 Heidi Klum, orgullosa i juganera amb els seus pits

Cada vegada m'agrada més la publicitat. Sobre tot si és de Victoria's Secret. Més encara si la protagonista és Heidi Klum. I, sobre tot, si el que fa Heidi (m'agrada molt més aquesta que la de Marco) és jugar innocentment amb els seus pits mentre enregistren unes presses falses. Vaja, que la cosa està per pixar i no caure gota. De veritat, jo no entenc al Briatore: primer deixa anar l'Alonso i després deixa anar la Heidi Klum... el món està boig, boig, boig...


del.icio.us

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquesta jaca estava amb el Briatore? que cabroooonnnn!

A més d'estar bona està com un llum, aquesta Heidi és la bomba!

Anònim ha dit...

A molts llocs he llegit que la Heidi Klum... està com un llum!

I sí que és cert que va estar amb el Briatore (i em sembla que tenen un fill i tot... ale, que en som de marujas, xec!). I vaig llegir que a cada teta li ha posat un nom: Hans i Franz

Tanmateix, no cal tampoc -per mi- que tinguin gaire pitrera, eh?
Què us sembla la Shirley Manson? Sentiu-la i mireu-la!

Salut!

Anònim ha dit...

Per cert, Vidal, quan va la teva secció al programa que fa dies que t'hem perdut la pista! :-)

Fins aviat!

Anònim ha dit...

Tranquis, el proper dimarts estaré al programa sense falta...!!!!

Anònim ha dit...

Dimarts estarem atents al programa, així doncs :-)

Per cert, amic Xavier, podries comentar al programa (si et sembla bé, òbviament, és un suggeriment) que Microsoft està a puntet de treure un SP3 per al Windows XP. Ni "Vistes" ni òsties!!! xDDDDDDD Ja hi ha circulant una versió per a betatesters i sembla ser que és una molt bona actualització del XP.

Per descomptat, s'han adonat que XP seguirà essent comercial durant més temps encara i han hagut d'acceptar que Vista encara no està prou madur. Quan d'aquí un any o més, hi hagin molts més PCs amb 2 Gb de RAM, targetes gràfiques de no sé què,... i tal i tal... i a més ja tinguem el Vista més depurat, amb un o dos Service Packs, deixaran ja morir al XP.

Salut companys!

Xavier - Tarragona
LaWEBERA TopSoft

Xavier Vidal ha dit...

Sí, pensava comentar-ho una mica el proper dimarts perquè l'alternativa Vista, tot i que Microsoft diu el contrari (http://www.pcworld.com/article/id,136865-pg,1/article.html), no els està donant ni la meitat de calers que l'Xp. sALUT!

Anònim ha dit...

"Què us sembla la Shirley Manson? Sentiu-la i mireu-la! "

si vols que et digui la veritat, de Garbage només m'agrada el "Versió 2.0"...

finalment algú hauria de posar en un altar a les models de Victoria's Secret (voto 10 cops per la Doutzen Kroes), les desfilades de Victoria's Secret (la de l'any passat va ser sensacional...:) ), i en tercera posició el WindowsXp, que potser tindrá moltes errares, pero entre el Windows98 y el Vista, em quedó 100 vegades amb l'Xp.......

Anònim ha dit...

m'ho sembla només a mí o el Youtube s'ha penjat ?¿?

Anònim ha dit...

torno a ser yo.....(el dels últims dos missatges, es que m'agrada canviar de no :) ). ho del youtube, sembla que ha estat una caiguda momentanea (ho potser estaven posant les coses una mica mes en ordre...).
bé, el Briatore es un tonto del 15 (després de poder veure el video de la noia, es per no tornar a parlar amb en "Bri", y no fer cas de cap de les seves "brillants" idees).
per cert, acabó de descubrir aixó http://labs.adobe.com/downloads/mediaplayer.html com sempre faig tard, i segurament tots ja ho coneixieu. pels que no sabeu de que va, Adobe treu un nou reproductor multimedia-internet amb vistes a revolucionar alguna cosa. fa bona pinta i potser podría arribar a significar molt, encara que potser tot es queda en un no-res (depenent de quins canals si apuntin....). ja veurem.....

Anònim ha dit...

Doncs ja estaria bé que Adobe canviara alguna cosa, sobre tot el flash, perquè la qualitat dels vídeos és molt bixa, i, a sobre, si tens una màquina de 64 bits (com el meu cas) arrapes més que el gos del mut perquè has d'anar emulant els instal·ladors, per exemple en Ubuntu i és un conya perquè fan penjar els navegadors cada dos per tres.

Anònim ha dit...

http://www.thefashionspot.com/forums/f60/victoria-s-secret-fashion-show-2006-a-48291-44.html

per qui vulgui veure fotos de la desfilada del 2006...
sobren els comentaris :)

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint