de novembre 14, 2007 Una alternativa al Live Messenger

Dels gairebé quinze milions de persones que fan servir la missatgeria instantània a Espanya, més de tretze fan servir el MSN Messenger. És una eina, per tant, massivament estesa als ordinadors, especialmente entre l'anomenada Generació Messenger. Però el nou Live Messenger no agrada tothom, sobre tot, perquè ralentitza la màquina, fa servir molta memòria i porta molta publicitat. Hi ha una alternativa lliure pels qui ho vulguen provar. Es diu aMsn i és de franc i sense publicitat. Molts de vosaltres, sobre tot si feu servir linux, ja el deveu conéixer, però també funciona en Windows i en Mac. Té la majoria de funcions del Messenger de Microsoft, però és més amigable, més lleuger, en català i té coses noves. Webcam, missatges en desconnexió, aparences a gust del consumidor... Creieu-me, paga la pena provar-lo perquè no costa res i us pot arribar a agradar molt. El podeu descarregar ací per tots els sistemes operatius
del.icio.us

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Xavi,

Crec que la millor alternativa al Messenger, sens dubte és la aplicació Pidgin. (http://pidgin.im/)

Està disponible tant per Windows com per Linux, és totalment de franc, sense publicitat, et permet connectar no només amb la gent del messenger, si no també amb altres xarxes de missatgeria com per exemple la de Google, i si tot això no fos prou, a més està en CATALÀ!

Pidgin Rulez!

Kove
www.motor.cat

Xavier Vidal ha dit...

Sí, el pidgin és una gran altenativa també al msn messenger, el que passa és que potser l'amsn és més semblant al live messenger, per tant si estàs acostumat a ell, és més fàcil la transició, però a mi m'agraden tots dos molt. Salut!

Anònim ha dit...

adium, per mac. no te video ni audio, pero esta b

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint